NL - FR - EN
Graag een offerte?

Leiderschap in moeilijke tijden


Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders, zeker in tijden van crisis. Meer dan ooit is er nood aan reflectie en toekomstgericht leiderschap. Hoe pak je dat aan in je (voorbeeld)rol als leider in moeilijke tijden?
Tryangle ontwikkelde verschillende opleidingen voor leidinggevenden en teamleaders rond futureproof leadership, met aandacht voor het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers.

In-company opleidingen rond leiderschap

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Leiderschap voor werkgeluk”
“Sterk leiderschap in moeilijke tijden”
“De happy pack leader”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat!

Neem contact met ons op!
Live online training

Live Online Trainingen in open aanbod

Schuif je graag individueel of samen met enkele collega’s aan bij een training in open aanbod? Dat kan! Tryangle heeft in 2021 een kalender gevuld met live online trainingen, waarin je tevens gelijkgestemde professionals ontmoet. De uitdagingen en cases die er samengebracht worden leveren een nog breder perspectief op.

Er staan enkele online workshops op ons programma voor leidinggevenden en teamverantwoordelijken tools. Klik op de titel voor meer informatie:

Verzuim en re-integratiegesprekken
dinsdag 8 juni 2021 – 9u tot 17u

Futureproof leadership
donderdag 9 december 2021 – 9u00 tot 12u30

 

Bekijk alle live online trainingen

Webinars en digitale inspiratiesessies

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld deze webinars:
“Reboarding: valkuilen en uitdagingen voor HR-professionals en leidinggevenden”
“Communicatie en verbinding in uitzonderlijke tijden”

Een webinar of keynote boeken? Neem contact op!
online teambuilding

Meer weten over ons aanbod rond leiderschap?

Klik hier
Tryangle piramide
Het Tryangle totaal-aanbod: werken aan welzijn en geluk op het werk

Ontdek hier een overzicht van ons aanbod.

Try a different angle: de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.

Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!