NL - FR - EN
Graag een offerte?

Mindfulness op het werk


Dat mindfulness stress vermindert, is al langer bewezen. Ook binnen de werkomgeving kunnen deze principes enorm veel voordelen opleveren. Wie mindfulness toepast is immers minder gevoelig voor toxische stress, kan efficiënter werken, kan meer relativeren en creatieve oplossingen bedenken in geval van uitdagingen,...

Tryangle biedt organisaties en teams heel wat opties waarmee medewerkers mindful werken kunnen ontdekken. Onze welzijnsinterventies zijn ook steevast gevuld met concrete inzichten en tips om meteen mee aan de slag te gaan en toe te passen in de eigen werkomgeving.

mindful werken

In-company opleidingen

Wil je jouw medewerkers ondersteunen door ze te laten kennismaken met Mindfulness@Work? Kies dan voor een in-company training!

Deelnemers ontdekken de principes van mindfulness en leren ze toepassen op de werkrealiteit. Stress, piekeren en concentratieproblemen kunnen worden gereduceerd door bewust te zijn van wat we doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. We geven concrete tips en technieken mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren.

Deze trainingen kunnen zowel in real life als digitaal georganiseerd worden, en kunnen onder allerlei vormen worden aangeboden zoals korte inspiratiesessies (als keynote of webinar), workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Live Online Training in open aanbod

Schuif je graag individueel of samen met enkele collega’s aan bij een training in open aanbod? Dat kan! Tryangle heeft een kalender met live online trainingen, waarin je tevens gelijkgestemde professionals ontmoet. De uitdagingen en cases die er samengebracht worden leveren een nog breder perspectief op.

Op dit moment werken we aan de planning van 2022, maar onderstaande trainingen worden zeer regelmatig georganiseerd in open aanbod.

Dagtraining “mindful communiceren”
Dagtraining rond mindfulness op het werk

Ontdek alle live online trainingen

e-learning Mindful Werken

E-learning Mindful Werken

In deze E-learning reeks kunnen deelnemers volledig op eigen tempo de principes van mindfulness ontdekken en ze leren toepassen in de eigen werkomgeving. Deze cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. De modules kunnen afzonderlijk worden doorgenomen of je kan de hele reeks in één keer volgen.

Deelnemers ontdekken hoe meer bewust te zijn van wat ze doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. Boordevol concrete tips om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op het werk en inclusief een handig downloadbaar werkboek bij elke module. De toegang tot de cursus is onbeperkt en deelnemers kunnen dus (delen uit) de cursus opfrissen op elk gewenst moment.

Boek je graag voor jezelf? Dan kan je hier meteen inschrijven. Heb je interesse om deze e-learning aan te bieden aan meerdere medewerkers? Neem dan zeker contact met ons op!

Meer weten over deze e-learning

Meer weten over hoe je medewerkers nog verder kan ondersteunen voor een positieve mindset op het werk?

Klik hier
Het Tryangle totaal-aanbod: werken aan welzijn en geluk op het werk

Ontdek hier een overzicht van ons aanbod.

Try a different angle: de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.

Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder
Tryangle piramide