NL - FR - EN
Graag een offerte?

Sterk teamwerk, ook op afstand

Nu organisaties inzetten op hybride werken is het meer dan ooit belangrijk om in verbinding te blijven met elkaar. Organisaties creëren momenteel een boeiende, nieuwe toekomst en proberen te bedenken welke flexibele combinatie van kantoor- en thuiswerk bij hen past.

Wanneer organisaties het engagement en het werkplezier van medewerkers op peil willen houden, is het ondersteunen van het contact tussen collega's en de samenwerking binnen (hybride) teams broodnodig.

Vermijd een team-out, versterk de connectie tussen collega's en bouw aan een veerkrachtig en gemotiveerd team (ook op afstand)! Laat je inspireren door ons aanbod, zowel voor leidinggevenden als medewerkers.

team pack

In-company opleidingen rond (remote) teamwork

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden, volledig op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Samenwerken vanop afstand: vertrouwen geven en krijgen bij thuiswerk”
“Meeting magic, ook online”
“De kracht van constructieve communicatie”
“De online kneepjes van non-verbale communicatie”
“Op weg naar een work/life blend”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat!

Contacteer ons

Live Online Trainingen in open aanbod

Schuif je graag individueel of samen met enkele collega’s aan bij een training in open aanbod? Dat kan! Tryangle heeft heel wat live online trainingen gepland staan waarin je tevens gelijkgestemde professionals ontmoet. De uitdagingen en cases die er samengebracht worden leveren een boeiend perspectief op.

Onderstaande online opleidingen komen zeer regelmatig op de planning. We bereiden op dit moment de kalender van 2022 voor en komen snel met meer informatie:

– Op weg naar een work-life blend
– Feedback geven, krijgen en ontvangen
– (Remote) ontwikkelingsgesprekken
– Hoe draag ik zorg voor ergonomie bij thuiswerk?
– Eerste hulp bij (online) communicatie

Bekijk het overzicht van alle live online trainingen
Live online training
online teambuilding

Online teambuilding:
Versterk de teamspirit op afstand

Nood aan een verbindende activiteit om je team online dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een online teambuilding en ga in 2 uur op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback.

Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.

Meer weten over teambuilding en leiderschap?

Webinars en digitale inspiratiesessies

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld deze webinars rond teamwork en connectie:
“Een motivational talk voor teams in verbinding”
“Communicatie en verbinding in uitzonderlijke tijden”
“Optimaal teamwerk: samen sterk”
“Eerste hulp bij Communicatie”

Een webinar of keynote boeken? Neem contact op!
Verbondenheid in teams

Download een gratis white paper

De coronacrisis heeft een heuse thuiswerk-revolutie in gang gezet. Het verplichte thuiswerk dat eerst stuntelig, verplicht en met heel wat bezorgdheden verliep, blijkt nu zo vlot te werken dat veel werknemers ook na de coronacrisis de ervaren voordelen en flexibiliteit willen behouden.

De roep naar een “nieuw normaal” weerklinkt vanuit verschillende hoeken. Heel wat organisaties geven aan dat ze een omkadering zoeken en de voordelen willen verankeren in een nieuwe lange termijn visie omtrent hybride werken.

Om organisaties op weg te helpen om deze uitdaging aan te pakken, schreven de Corporate Well-Being experten bij Tryangle een krachtige white paper die als leidraad kan dienen. Je vindt er een definitie van hybrid working en we helpen je om een model op maat van jouw onderneming uit te tekenen gebaseerd op alle relevante componenten en de learnings van het voorbije jaar.

Download hier de white paper

Medewerkers nog meer ondersteunen voor sterker teamwerk, communicatie en connectie?

Ontdek hoe Tryangle jou kan helpen!

Benieuwd naar wat Tryangle voor jouw organisatie kan betekenen?

Ontdek alle topics in het volledige Tryangle aanbod
Tryangle piramide
Het Tryangle totaal-aanbod: werken aan welzijn en geluk op het werk

Ontdek hier een overzicht van ons aanbod.

Try a different angle: de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.

Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Ontdek de Tryangle aanpak. Bekijk onze folder.