NL - FR - EN
Graag een offerte?

Optimaal thuiswerken


Hoe gezond en gefocust thuiswerken? Hoe draag je zorg voor je ergonomie en hoe creëer je thuis de ideale werkplek? Hoe kan je de optimale balans tussen werk en privéleven bewaren. Hoe kan je met meer rust en met minder stress aan de slag?

Tryangle heeft heel wat welzijnsinterventies ontwikkeld voor (organisaties met) thuiswerkers waarin deelnemers heel wat praktische tips en inzichten kunnen ontdekken om meteen toe te passen voor een efficiëntere en gezondere thuiswerkdag.

Live online training

Live Online Trainingen in open aanbod

Schuif je graag individueel of samen met enkele collega’s aan bij een training in open aanbod? Dat kan! Tryangle heeft in 2021 een kalender gevuld met live online trainingen, waarin je tevens gelijkgestemde professionals ontmoet. De uitdagingen en cases die er samengebracht worden leveren een nog breder perspectief op.

Er staan enkele online workshops op ons programma die medewerkers concrete tools en tips bieden om zo efficiënt en comfortabel mogelijk thuis te werken. Klik op de titel voor meer informatie:

Op weg naar een work-life blend
maandag 25 oktober 2021 – 9u00 tot 12u30

Hoe draag ik zorg voor ergonomie bij thuiswerk?
dinsdag 23 november 2021 – 9u00 tot 12u30

Bekijk een overzicht van alle live online trainingen

In-company opleidingen rond thuiswerk 

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Versterk je brein, verbeter je focus”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”
“Zorg dragen voor ergonomie bij thuiswerk”
“Op weg naar een work/life blend”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat!

Contacteer ons
vitaal thuiswerken
online teambuilding

Interactieve workshop: Versterk de teamspirit op afstand

Nood aan een verbindende activiteit om je team online dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een online teambuilding en ga in 2 uur op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback.

Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.

Ontdek meer over teambuildling en leiderschap

E-learning Mindful Werken

In deze E-learning reeks kunnen deelnemers volledig op eigen tempo de principes van mindfulness ontdekken en ze leren toepassen in de eigen werkomgeving. Deze cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. De modules kunnen afzonderlijk worden doorgenomen of je kan de hele reeks in één keer volgen.

Deelnemers ontdekken hoe meer bewust te zijn van wat ze doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. Boordevol concrete tips om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op het werk en inclusief een handig downloadbaar werkboek bij elke module. De toegang tot de cursus is onbeperkt en deelnemers kunnen dus (delen uit) de cursus opfrissen op elk gewenst moment.

Boek je graag voor jezelf? Dan kan je hier meteen inschrijven. Heb je interesse om deze e-learning aan te bieden aan meerdere medewerkers? Neem dan zeker contact met ons op!

Meer over deze e-learning
e-learning Mindful Werken

Ontdek hoe je de werktevredenheid van je medewerkers een boost kan geven

Bouw een sterke employee journey voor meer welzijn en werkgeluk
Tryangle piramide
Het Tryangle totaal-aanbod: werken aan welzijn en geluk op het werk

Ontdek hier een overzicht van ons aanbod.

Try a different angle: de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.

Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer eten? Download onze folder!