NL - FR - EN
Graag een offerte?

Employee

Welzijn en werkgeluk zijn niet enkel de verantwoordelijkheid van het management en de leidinggevenden.
Ook bottom-up is er heel wat mogelijk en het is minstens zo belangrijk dat elke individuele werknemer zelf verantwoordelijkheid neemt om te werken aan zijn/haar eigen welzijn en werkgeluk.

Als organisatie kan je werknemers natuurlijk wel ondersteunen en aanmoedigen door inzichten en tools aan te reiken waarmee ze zelf aan de slag kunnen om hun tevredenheid, werkplezier, samenwerking, welzijn, motivatie en werkgeluk te maximaliseren. Tryangle biedt een waaier aan mogelijkheden om ook bottom-up te werken aan happiness at work.

Wil je je werknemers als individu laten stralen en op een gezonde en gelukkige manier laten werken, dan vind je in het aanbod voor de ‘employee’ zeker je gading. Hierbij ligt de focus op het geven van handvaten aan de werknemers om hun welzijn en werkgeluk zelf in handen te nemen.

Via training, coaching of teambuilding stellen we een programma op maat op dat volledig beantwoordt aan uw noden.

Ontdek ons aanbod

Tryangle werkt enkel B2B. Dus ben je als individu op zoek naar hulp bij stress, burn-out of  loopbaanvraagstukken, dan verwijzen we je graag door naar onze partners.

Je kan natuurlijk ook de info die je hier vindt doorgeven aan je HR-verantwoordelijke, leidinggevende of preventie-adviseur zodat we kunnen bekijken hoe een samenwerking via jouw organisatie mogelijk is.

Contacteer ons!
partners