NL - FR - EN
Graag een offerte?

Employer

Het creëren van een “happy organisation” vereist een lange termijn en graduele aanpak waarbij werkgeluk mag worden beschouwd als de kers op een taart die bestaat uit sterke fundamenten en een goede ingrediënten mix.

Om werkgeluk succesvol neer te zetten is het aan de organisatie en de leidinggevenden om een kader te scheppen waar verschillende individuen zich goed in hun vel kunnen voelen en waar het thema welzijn en werkgeluk überhaupt kan en mag aangekaart worden. Het is aan de onderneming om een omgeving te creëren waar ruimte is voor zaken zoals positieve samenwerking, constructief leiderschap, fysiek en mentaal welbevinden, autonomie, persoonlijke groei en zingeving.

team manifest

Tryangle ondersteunt het management team en leidinggevenden bij het ontwikkelen van een strategisch beleid rond welzijn en werkgeluk op het niveau van de organisatie en de teams.

De voordelen zijn groot: een leukere sfeer op het werk, minder afwezigheden en een grotere motivatie die leidt tot meer productiviteit!

Zo kunnen we inzetten op uiteenlopende subthema’s van werkgeluk maar ook op verschillende off- en online manieren zoals consulting, coaching, training, teambuilding, keynotes, …

Bekijk ons aanbod

Weet je niet goed wat nodig is of zijn er al heel wat initiatieven genomen?

Aarzel niet ons te contacteren om via een gesprek, meeting of creatieve sessie de noden en doelstellingen te bepalen.

Contacteer ons!
consulting