NL - FR - EN
Graag een offerte?

Choose happiness at work (game)

Ben je op zoek naar een manier om de betrokkenheid en prestaties van je teamleden te verhogen?
Wil je zorgen dat iedereen in openheid de dagelijkse dilemma’s van de werkvloer durft aan te kaarten? Wil je samen met je team de communicatie aanzwengelen en op zoek gaan naar oplossingen voor typische work-issues?

Dan is Choose Happiness@Work een hands-on, maar zeer leuke team game, vaak met concrete actieplannen tot gevolg. Tijdens de workshop praten de deelnemers over dagelijkse problemen op de werkvloer, vinden ze samen creatieve oplossingen én de dosis plezier krijg je er gratis bij! Deze team game zal vooral resultaten boeken bij teams met issues, onderhuidse spanningen, teams na een samensmelting, vrij nieuwe teams, teams met een nieuwe teamleader..

Hoe werkt het?

Choose Happiness@Work helpt op een ongedwongen manier het team sterker, hechter, en succesvoller te maken. Het spel maakt de tongen los, zorgt voor veel lachsalvo’s en biedt mogelijkheden om bestaande of potentiële issues op de werkvloer open te breken en op te lossen. Het leert alle deelnemers handige strategieën aan, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de neurowetenschappen en positieve psychologie. Met deze team game krijg je tools, tips en strategieën in handen die onmiddellijk toegepast kunnen worden.

Choose Happiness@Work brengt leermogelijkheden, inzichten rond werkgeluk en teambuilding samen in een hele gemoedelijke en leuke workshopervaring. De kaartjes zijn duidelijk en snel toepasbaar en onder begeleiding van de trainer/coach, leiden ze tot het boven water komen en bespreken van dagdagelijkse issues. Gebruik het spel om vertrouwen, moraal en engagement te verhogen binnen je team.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen

Voor elke groep van maximum 8 deelnemers heb je een exemplaar van het spel nodig, zodat je comfortabel met de kaartjes kan werken. Afhankelijk van de context en de achtergrond van het team kunnen we zo grotere groepen gaan samenstellen, en zelfs met volledige zalen samen het spel spelen. Onder begeleiding van een ervaren trainer/team coach ben je zeker dat je het maximum uit het spel kan halen. Na afloop van de workshop mogen jullie ook de speldoosjes mee naar kantoor nemen, zodat je het spel indien gewenst altijd zelf nog eens kan uit de kast halen.

 

De kaartjes

De kaartjes zijn er in eerste instantie om inspiratie te bieden. Het beidt meer dan 50 typische werkvloer scenario’s en meer dan 100 oplossingen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Elk scenario legt de werksituatie uit en duidt ook met een wetenschappelijke achtergrond waar precies het probleem ontstaan is. Elke oplossing valt binnen één van vier categoriën die werkgeluk boosten: positiviteit toepassen, stress aanpakken, met flow naar je doelen toe werken en relaties aanzwengelen.