NL - FR - EN
Graag een offerte?

E-learning

Ontdek de Tryangle Academy!

Een E-learning traject is een online cursus bestaande uit verschillende modules met doorgaans een combinatie van videomateriaal en een werkboek, waarbij de deelnemers geheel het eigen tempo kunnen bepalen.
De toegang is onbeperkt dus men kan de modules afzonderlijk doornemen, bijvoorbeeld éénmaal per week of de hele reeks in één keer volgen.

Interesse voor een aanbod op maat? Neem contact met ons op via info@tryangle.be

e-learning Mindful Werken

Mindful werken

Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op jouw werkrealiteit. Je leert hoe meer bewust te zijn van wat je doet op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen en je krijgt concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens je werkdag.

Deze online cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk ontdekken of de hele reeks volgen. De toegang tot de cursus is onbeperkt en deelnemers kunnen dus volledig op eigen tempo de inhoud doornemen.

Interesse om deze e-learning aan te bieden aan meerdere medewerkers? Neem dan zeker contact met ons op!

Meer weten?

Sterker dankzij stress

Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe? Dankzij deze E-learning leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht. In de E-learning “Sterker dankzij stress” versterk je je mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress. Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert je samenwerking met collega’s, leidinggevenden en klanten én keer je ’s avonds met een fijner gevoel weer naar huis. Deze cursus is een heuse boost voor jouw creatieve brein en je energie.

Dankzij deze cursus:
– ontdek je meer over stress
– ontdek je over welke mindset je beschikt: een groeimindset of een vaste mindset
– leer je stress hanteren om meer comfort en veerkracht te bereiken
– doe je oefeningen die handig van pas zullen komen

Naar de e-learning module
e-learning sterker dankzij stress