NL - FR - EN
Graag een offerte?

Ga voor een sterke start in 2021

Zet het jaar goed in en ondersteun je medewerkers!

Het is een understatement dat 2020 een uitdagend jaar is geweest. Veerkracht en sterk teamwork waren nog nooit zo belangrijk. Tryangle ondersteunt organisaties en hun medewerkers hierbij.

Investeer nu in een blended learning pakket en geef jouw werknemers de tools in handen voor meer vitaliteit, veerkracht en optimaal teamwork. Je kan kiezen uit drie pakketten die onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor subsidies.

Een sterke start in 2021

Blended learning packs

Elk pakket bevat 3 verschillende blended learning tools om medewerkers in jouw team of organisatie te begeleiden naar meer rust, balans, connectie en productiviteit en minder stress, werkdruk en frustraties.

In de periode van 1/12/2020 tot 31/1/2021 kan je één van deze pakket-deals boeken aan een  interessante prijs.

En omdat jullie op deze manier 2021 sterk willen starten, schenken wij jouw medewerkers nog een extra kers op de taart: een gezonde verrassingsbox.

Ook mooi meegenomen: Deze pakketten komen – mits voldaan aan de nodige voorwaarden – in aanmerking subsidie via jouw sectorfonds en/of 20% tot 30% subsidie onder KMO-Portefeuille.

Team Pack – 1.995€ (excl BTW)

Dit pakket is geschikt voor een groep van maximaal 12 medewerkers en bevat deze learning tools:

E-learning module voor elke deelnemer om volledig op eigen tempo door te nemen of zo vaak te herhalen als gewenst. Bevat 3 uur online studiemateriaal met informatieve video’s boordevol concrete tips en informatie en een werkboek.

Een online workshop (2u) waarbij we op een dynamische manier dieper ingaan op een onderwerp naar keuze om medewerkers te inspireren. Deelnemers ontdekken inzichten, theoretische kaders en nemen deel aan heel wat praktische oefeningen. Deze workshop is zeer interactief met veel ruimte voor vragen, tips, technieken en voorbeelden.

Een online Team Booster (2u): interactieve sessie specifiek gericht op collega’s die nauw samenwerken met als doel het bouwen van meer connectie, onderling vertrouwen en een sterker teamgevoel.

Meer weten? Contacteer ons!
team pack
mid level pack

Mid Level Pack – 5.995€ (excl BTW)

Dit pakket is geschikt voor een grotere groep van maximaal 60 medewerkers en bevat de volgende learning tools:

E-learning module voor elke deelnemer om volledig op eigen tempo door te nemen of zo vaak te herhalen als gewenst. Bevat 3 uur online studiemateriaal met informatieve video’s boordevol concrete tips en informatie en een werkboek.

Een online workshop (2u) waarbij we op een dynamische manier dieper ingaan op een onderwerp naar keuze om medewerkers te inspireren. Deelnemers ontdekken inzichten, theoretische kaders en nemen deel aan heel wat praktische oefeningen. Deze workshop is interactief met ruimte voor vragen, tips, technieken en voorbeelden. We richten ons in deze aanpak specifiek op de dynamiek van een iets grotere groep en gebruiken aangepaste oefeningen en break-outs.

Een online Team Booster (2u) interactieve sessie specifiek gericht op een grotere groep collega’s die nauw samenwerken met als doel het bouwen van meer connectie, onderling vertrouwen en een sterker teamgevoel.

Meer weten? Contacteer ons!

Corporate Pack  – 9.995€ (excl BTW)

Dit pakket is geschikt voor om een zeer grote groep te bereiken van maximaal 120 medewerkers en bevat de volgende learning tools:

E-learning module voor elke deelnemer om volledig op eigen tempo door te nemen of zo vaak te herhalen als gewenst. Bevat 3 uur online studiemateriaal met informatieve video’s boordevol concrete tips en informatie en een werkboek.

Een online workshop (2u) waarbij we op een dynamische manier dieper ingaan op een onderwerp naar keuze om medewerkers te inspireren. Deelnemers ontdekken inzichten, theoretische kaders en nemen deel aan heel wat praktische oefeningen. Deze workshop is interactief met ruimte voor vragen, tips, technieken en voorbeelden. We richten ons in de aanpak specifiek op de dynamiek van een grote groep met aangepaste oefeningen en break-outs.

Twee webinars (van 1u) waarbij we in onze gekende en energieke ‘try a different angle’ stijl een krachtige uiteenzetting geven rond een specifiek topic. Anders dan een workshop is een webinar iets meer gericht op het meegeven van inzichten en tips maar gebruiken we creatieve manieren om interactie te genereren. Deze webinar kan op ‘live’ gevolgd worden of kan achteraf in een replay rustig (her)bekeken worden op een gepast moment.

Meer weten? Contacteer ons!
corporate pack
een sterke start

Onderwerpen en thema’s

Hieronder vind je inspiratie rond onze meest populaire topics die een antwoord bieden op heel wat uitdagingen waarmee organisaties en medewerkers op dit moment geconfronteerd worden.

We blijven natuurlijk steeds stand-by voor creatieve vragen omtrent andere onderwerpen of een aanpak op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren om hierover van gedachten te wisselen.

Inspiratiemenu

E-learning

Introductie tot mindful werken: Mindfulness, je kan er de laatste jaren niet rond… velen zijn ondertussen overtuigd van de voordelen ervan. Vraag jij je al heel lang af wat Mindfulness nu eigenlijk is en of het voor jou iets zou kunnen betekenen? In deze “Introductie tot mindfulness” vind je alle antwoorden: Wat is mindfulness precies? Wat zijn de voordelen? Hoe kan ik mindfulness leren en toepassen?Aan jou om de ontdekkingstocht te starten en te kijken hoe jij je stress kan verlagen dankzij mindfulness of hoe jij meer bewust kan gaan leven.

Sterker dankzij stress: Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe? Dankzij deze E-learning leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht. Je versterkt je mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress. Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert de samenwerking met je collega’s, leidinggevenden en klanten én sluit je de werkdag met een fijner gevoel weer af. Deze cursus is een heuse boost voor je creatieve brein en je energie. Dankzij deze cursus ontdek je meer over stress, ontdek je over welke mindset je beschikt: een groei mindset of een vaste mindset, leer je stress hanteren om meer comfort en veerkracht te bereiken en doe je oefeningen die handig van pas zullen komen.

Workshops

Fit in je hoofd, wel in je vel: Tijdens deze opleiding ontdekken deelnemers verschillende manieren om het stressgehalte te laten dalen. We gaat aan de slag met ademhalingsoefeningen, stressreductieve oefeningen die je onopvallend aan je bureau kan doen, aandachts- en ontspanningsoefeningen en gaan we actief rond beweging werken. Wat je leert in deze workshop is onmiddellijk toepasbaar en het effect is meteen voelbaar. Deze training is geschikt voor medewerkers die zich gespannen voelen, die merken dat ze toch snel geïrriteerd zijn, of die het gevoel hebben dat het hen soms allemaal boven het hoofd groeit. Een ideale workshop voor wie comfortabeler wil leren omgaan met stress op de werkvloer en actie ondernemen om het stressniveau te doen dalen en stresspieken te voorkomen.

Master your mindset: Hoe kijk jij naar de realiteit? Vanuit vertrouwen, optimisme en hoop of eerder vanuit angst, onzekerheid en twijfel? In deze workshop onderzoeken we het mechanisme van hoop en optimisme waardoor we aan de slag gaan met het (zelf)vertrouwen van de deelnemers. Hoe voed je deze mechanismes en hoe ondermijn je ze, vaak zonder het te beseffen en meestal ongewild? Op basis van wetenschappelijke inzichten verzamelen we tips en technieken waar we onmiddellijk mee aan de slag gaan via oefeningen om de mindset te optimaliseren zodat medewerkers comfortabeler aan de slag kunt en samenwerken (nog) vlotter verloopt.

Gezond omgaan met perfectionisme bij jezelf en jouw collega’s: Faalangst, culturele normen, eigen hoge verwachtingen, oplichterssyndroom, allemaal kwelgeesten van deze tijd. Hoe ga je om met je eigen grenzen en leerpunten? Hoe laat je voorzichtig los zonder opgeven? In deze opleiding leren deelnemers hoe verrassend perfect ze kunnen en hoe goed ze zich kunnen voelen door te streven naar maximum 8 op 10. De perfecte uitdaging voor elke perfectionist!

Versterk je brein, verbeter je focus: Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. In deze training ontdekken deelnemers hoe het geheugen werkt, kan men ervaren dat multitasking niet werkt en leert men hoe maximaal te focussen waardoor de werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken.

Webinars

Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht: Het gevoel van ‘alles aankunnen’, ‘het onder controle hebben’ en ‘goed in je vel zitten’ kent iedereen. Met gemak verzetten we twee keer zoveel werk. Hoe kom je in zo’n “flow” van optimale motivatie terecht? Overkomt het je of heb je er zelf impact op? In dit webinar geven we tips en technieken om vitaler aan het werk te gaan.

Eerste hulp bij Communicatie: Negatieve stress heeft een heel vervelende impact op onze communicatie. De ene slaat dicht onder spanning terwijl de ander er net dingen uitfloept waar je misschien beter twee keer over nadacht. In deze webinar ontrafelen we het mechanisme van stress, analyseren we hoe het komt dat iemand eerder stil wordt of net begint te ratelen en geven we tips en technieken mee om minder speelbal te zijn van je stresshormonen. Laat stress je niet langer tot conflicten, misverstanden of agressieve communicatie brengen!

Optimaal teamwerk: samen sterk: Van de ene dag op de andere is onze werkrealiteit getransformeerd in een online realiteit waarin samenwerking van op afstand georganiseerd moet worden. Een flinke zoektocht voor iedereen, niet in het minst voor leidinggevenden. Hoe pak je dat aan “samenwerken van op afstand”? Kan je vasthouden aan de bestaande paradigma’s of brengt deze omwenteling nieuwe regels en normen, mogelijkheden en technieken, risico’s en aandachtspunten met zich mee? Hoe hou je als leidinggevende de vinger aan de pols bij jouw medewerkers en hoe zorg je ervoor dat doelstellingen kunnen gehaald worden? Hoe blijf je als collega voeling houden met wat er speelt en wat kan je doen als angst en onzekerheid toeslaan? Al deze vragen en nog heel wat meer vinden een praktisch, interactief antwoord in deze (online) workshop. Verwacht je aan voorbeelden, wetenschappelijke inzichten, tips, technieken en een gezonde portie humor!

Een leuke extra verrassing voor jouw medewerkers?

Maak gebruik van ons ‘sterke start’ pakketaanbod én geef tevens de vitaliteit van je medewerkers een extra boost met een originele en super gezonde verrassing.

Want, wanneer je één van onze pakketten boekt voor eind januari 2021, ontvangen alle deelnemers van ons een gratis geschenkbox van JustBite in de bus: gevuld met 9 gezonde snacks en een drankje inclusief een gepersonaliseerde boodschap van jouw organisatie.

Neem contact met ons op voor alle praktische details en voorwaarden.

 

Meer weten?
geschenkbox