NL - FR - EN
Graag een offerte?

Geef je medewerkers welzijn cadeau

Zet in op corporate well-being en ondersteun je medewerkers!

Het is een understatement dat 2020 een uitdagend jaar is geweest. Veerkracht en sterk teamwork waren nog nooit zo belangrijk. Tryangle ondersteunt organisaties en hun medewerkers hierbij.

Investeer nu in een blended learning pakket en geef jouw werknemers de tools in handen voor meer vitaliteit, veerkracht en optimaal teamwork. Je kan kiezen uit drie pakketten die onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor subsidies.

3V Powertools voor medewerkers

Elk pakket bevat 3 verschillende blended learning tools om medewerkers in jouw team of organisatie te begeleiden naar meer rust, balans, connectie en productiviteit en minder stress, werkdruk en frustraties.

Momenteel kan je één van deze pakket-deals boeken aan een  interessante prijs.

Ook mooi meegenomen: Deze pakketten komen – mits voldaan aan de nodige voorwaarden – in aanmerking subsidie via jouw sectorfonds en/of 20% tot 30% subsidie onder KMO-Portefeuille.

3 Blended learning packs

Team Pack – 1.995€ (excl BTW)
Dit pakket is geschikt voor een groep van maximaal 12 medewerkers.

Mid Level Pack – 5.995€ (excl BTW)
Dit pakket is bedoeld voor een grotere groep van maximaal 60 medewerkers.

Corporate Pack  – 9.995€ (excl BTW)
Met dit pakket kan je een zeer grote groep bereiken van maximaal 120 medewerkers.

Natuurlijk praten we ook heel graag met jou voor een voorstel op maat!

Meer weten? Neem contact met ons op
Live Online Training

What’s what?

In een (online) Workshop (2u) gaan we op een dynamische manier dieper in op een onderwerp naar keuze om medewerkers te inspireren. Deelnemers ontdekken inzichten, theoretische kaders en nemen deel aan heel wat praktische oefeningen. Deze workshop is zeer interactief met veel ruimte voor vragen, tips, technieken en voorbeelden.

Een (online) Team Booster (2u) is interactieve sessie specifiek gericht op collega’s die nauw samenwerken met als doel het bouwen van meer connectie, onderling vertrouwen en een sterker teamgevoel.

What’s what?

Onze E-learning bevat online modules die elke deelnemer volledig op eigen tempo kan doornemen of zo vaak kan herhalen als gewenst. Het gaat om online studiemateriaal met informatieve video’s boordevol concrete tips en informatie en een downloadbaar werkboek.

In een webinar (1u) geven we in onze gekende en energieke ‘try a different angle’ stijl een krachtige uiteenzetting rond een specifiek topic. Anders dan een workshop is een webinar iets meer gericht op het meegeven van inzichten en tips maar gebruiken we creatieve manieren om interactie te genereren. Deze webinar kan op ‘live’ gevolgd worden of kan achteraf in een replay rustig (her)bekeken worden op een gepast moment.

online teambuilding

Onderwerpen en thema’s

Hieronder vind je inspiratie rond onze meest populaire topics die een antwoord bieden op heel wat concrete uitdagingen waarmee organisaties en medewerkers op dit moment geconfronteerd worden.

We blijven natuurlijk steeds stand-by voor creatieve vragen omtrent andere onderwerpen of een aanpak op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren om hierover van gedachten te wisselen.

Naar het contactformulier

Inspiratiemenu

E-learning

Introductie tot mindful werken: Mindfulness, je kan er de laatste jaren niet rond… velen zijn ondertussen overtuigd van de voordelen ervan. Vraag jij je al heel lang af wat Mindfulness nu eigenlijk is en of het voor jou iets zou kunnen betekenen? In deze “Introductie tot mindfulness” vind je alle antwoorden: Wat is mindfulness precies? Wat zijn de voordelen? Hoe kan ik mindfulness leren en toepassen?Aan jou om de ontdekkingstocht te starten en te kijken hoe jij je stress kan verlagen dankzij mindfulness of hoe jij meer bewust kan gaan leven.

Sterker dankzij stress: Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe? Dankzij deze E-learning leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht. Je versterkt je mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress. Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert de samenwerking met je collega’s, leidinggevenden en klanten én sluit je de werkdag met een fijner gevoel weer af. Deze cursus is een heuse boost voor je creatieve brein en je energie. Dankzij deze cursus ontdek je meer over stress, ontdek je over welke mindset je beschikt: een groei mindset of een vaste mindset, leer je stress hanteren om meer comfort en veerkracht te bereiken en doe je oefeningen die handig van pas zullen komen.

Workshops

Fit in je hoofd, wel in je vel: Tijdens deze opleiding ontdekken deelnemers verschillende manieren om het stressgehalte te laten dalen. We gaat aan de slag met ademhalingsoefeningen, stressreductieve oefeningen die je onopvallend aan je bureau kan doen, aandachts- en ontspanningsoefeningen en gaan we actief rond beweging werken. Wat je leert in deze workshop is onmiddellijk toepasbaar en het effect is meteen voelbaar. Deze training is geschikt voor medewerkers die zich gespannen voelen, die merken dat ze toch snel geïrriteerd zijn, of die het gevoel hebben dat het hen soms allemaal boven het hoofd groeit. Een ideale workshop voor wie comfortabeler wil leren omgaan met stress op de werkvloer en actie ondernemen om het stressniveau te doen dalen en stresspieken te voorkomen.

Master your mindset: Hoe kijk jij naar de realiteit? Vanuit vertrouwen, optimisme en hoop of eerder vanuit angst, onzekerheid en twijfel? In deze workshop onderzoeken we het mechanisme van hoop en optimisme waardoor we aan de slag gaan met het (zelf)vertrouwen van de deelnemers. Hoe voed je deze mechanismes en hoe ondermijn je ze, vaak zonder het te beseffen en meestal ongewild? Op basis van wetenschappelijke inzichten verzamelen we tips en technieken waar we onmiddellijk mee aan de slag gaan via oefeningen om de mindset te optimaliseren zodat medewerkers comfortabeler aan de slag kunt en samenwerken (nog) vlotter verloopt.

Gezond omgaan met perfectionisme bij jezelf en jouw collega’s: Faalangst, culturele normen, eigen hoge verwachtingen, oplichterssyndroom, allemaal kwelgeesten van deze tijd. Hoe ga je om met je eigen grenzen en leerpunten? Hoe laat je voorzichtig los zonder opgeven? In deze opleiding leren deelnemers hoe verrassend perfect ze kunnen en hoe goed ze zich kunnen voelen door te streven naar maximum 8 op 10. De perfecte uitdaging voor elke perfectionist!

Versterk je brein, verbeter je focus: Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. In deze training ontdekken deelnemers hoe het geheugen werkt, kan men ervaren dat multitasking niet werkt en leert men hoe maximaal te focussen waardoor de werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken.

 

Ontdek nog andere manieren om medewerkers te ondersteunen voor meer fysieke en mentale veerkracht

Klik hier

Graag nog even rondneuzen in de rest van ons aanbod?

Meer weten