Lezingen

Bij Tryangle bvba zit je goed voor lezingen, teasing seminars en energizers waarmee we reeds heel wat events mochten opluisteren. Bij lezingen, teasing seminars en energizers richten we ons op grote groepen (>30 deelnemers) waarbij we op een speelse manier het publiek meenemen in de laatste (medische) inzichten rond welzijn. We maken het publiek bewust van het belang van goed onderhoud van onze grijze cellen, de noodzaak van regelmatige beweging, de kracht van ademhaling en nog zoveel meer. We werken op maat van ons publiek. Elk teasing seminar, elke lezing wordt dan ook voorafgegaan door een call om het publiek goed in kaart te brengen en de noden en wensen te bespreken. 

Een lezing boeken?

Lezingen

Lezingen

Een lezing heeft als doel het publiek te informeren. De klemtoon ligt op de wetenschap rond het thema dat we behandelen. De spreker daagt het publiek uit om mee te denken en maakt ruimte voor vragen aan het einde van de lezing. Het publiek neemt de laatste nieuwe inzichten mee rond welzijn. Een lezing bedraagt 45 min, 60 min of 90 min. 

Bye Bye burn-out

Burn-out. Misschien wel het modewoord van de dag. Maar wat is een burn-out precies? Hoe kan je een burn-out bij jezelf en bij anderen herkennen? Kan je anderen helpen bij burn-out? En vooral: hoe kan je een burn-out voorkomen of, als je reeds slachtoffer bent, hoe kan je het tij doen keren? Je ontdekt er alles over in deze lezing. 

Alternatief Stressmanagement

Na een analyse van het effect van stress op ons lichaam en spontane stressreacties  zoomen we in op gezonde kanaliseringstechnieken. We ontdekken op welke manier wij heel bewust kunnen omgaan met stresssignalen en leren op een minder stresserende manier naar onze realiteit kijken. Je krijgt meer inzicht in je eigen denkprocessen en emoties. Dat gedachten krachten zijn, wordt meermaals duidelijk tijdens deze lezing. 

Perfectionisme: valkuilen?

Faalangst, culturele normen, eigen hoge verwachtingen – allemaal kwelgeesten van deze tijd. Superman of Mega Mindy willen zijn… Hoe ga jij om met je eigen grenzen en leerpunten? Hoe laat je voorzichtig los zonder opgeven? In deze lezing besef je hoe verrassend perfect je kan zijn en hoe goed je je kan voelen door te streven naar maximum 8 op 10. 

Sterker dankzij stress

Stress omzetten van last naar kracht: leuk in theorie, maar hoe begin je eraan? Dankzij deze lezing ontdek je hoe je jouw potentieel obstakel kan ombuigen in een powertool. Je krijgt inzichten in welke soorten stress er bestaan en het effect dat ze op lichaam en geest hebben. Tot slot zoomen we in op de kracht van stress. Gezonde stress verhoogt je prestatiedrang, maakt je alert en boost je creatieve brein.

Teasing seminars

Een teasing seminar stelt zich als doel het publiek bewust te maken. De luisteraar wordt uitgenodigd om actief deel te nemen via oefeningen die het publiek mentaal en fysiek in beweging brengen. Een teasing seminar is participatief en laat ruimte voor interactie. Het publiek neemt inzichten en concrete tips & tricks mee rond welzijn. Een teasing seminar bedraagt 30 min, 45 min, 60 min, 90 min of 120 min. 

Versterk je brein!

Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. In dit teasing seminar ontdek je hoe jouw geheugen werkt, ontdek je dat multitasking niet werkt en leer je hoe je maximaal kan focussen waardoor jouw werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken. 

Mindful werken

Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. Tijdens dit teasing seminar lichten we de principes van mindfulness toe en plaatsen we ze binnen de werkrealiteit van de deelnemers. We leren hoe meer bewust te zijn van wat we doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. We geven concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren. We nodigen de deelnemers uit om mindful te bewegen. 

Adem je vrij!

De ademhaling. De motor van ons welzijn en onze energie. In dit teasing seminar schetsen we je de kracht van de ademhaling en ontdek je op welke manieren je kan ademen. We leren je hoe je jezelf tot rust kan brengen via je ademhaling en je ontdekt heel wat praktische tips en tricks tegen onrust, slapeloosheid, hoofdpijn en nog zoveel meer!  

Fit in je hoofd, wel in je vel

Tijdens dit teasing seminar ontdek je het effect van stress op lichaam en geest en ervaar je verschillende manieren om je stressgehalte te laten dalen. Je gaat aan de slag met ademhalingsoefeningen, stressreductieve oefeningen die je onopvallend kan doen, aandachts- en ontspanningsoefeningen en je werkt actief rond beweging.  

Interesse in een lezing?

[_url]

“Griet neemt je van het eerste moment mee in haar enthousiasme.  Iedereen wordt zachtjes uitgenodigd uit zijn comfortzone te komen door direct recht te moeten staan.  Zelf voor een groot publiek is er interactie: in plaats van de deelnemers te vragen een hand op te steken voor een ja of nee, gebruikt Griet de hele zaal waardoor ook nuances gelegd worden, meer/minder/veel/weinig. Heel eenvoudige, supersnel te implementeren tips en tricks, geen gedoe, “gewoon”.   ”

H. Hilgert – Secretary+

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?