NL - FR - EN
Graag een offerte?

Tryangle in de Pers

HR Excellence Awards Nominee
HR Excellence Awards – oktober 2019

Tryangle genomineerd voor “HR Game Changer of the Year”

De HR Excellence Awards is een prestigieus initiatief dat op een gestructureerde, onafhankelijke en volledig objectieve manier de HR dienstverlenende bedrijven opspoort en beloont voor hun innovatie, hun realisaties en hun toegevoegde waarde naar hun klanten.

Dit jaar ziet ook een nieuwe categorie het daglicht: ‘Best HR Game Changer of the Year’ om visibiliteit en momentum te geven aan de bedrijven die innoverende en veelbelovende oplossingen hebben geconcipieerd. Tryangle is dan ook super trots om hiervoor een nominatie te mogen ontvangen!

Meer weten over de HR Excellence Awards
Etion-bijlage (Standaard) – oktober 2019

De laureaten van de NN Geluksawards

Het Nationaal Geluksonderzoek toont aan dat sociale relaties, fysieke en mentale gezondheid en financiën de drie factoren zijn die ons geluksgevoel het sterkst beïnvloeden. Reden waarom de NN Geluksawards initiatieven en personen lauweren die op dat vlak het verschil maken en zo het geluk van de Belg een boost geven. Uit de 119 inzendingen koos de jury (en voor de Gelukspersoonlijkheid ook het publiek) voor Noknok, Racynes en Griet Deca (Tryangle).

Lees het artikel
Griet Deca NN gelukspersoonlijkheid van het jaar
25.09 we assist you week van het werkgeluk
We Assist You – september 2019

De Week van het werkgeluk

“We hebben nog nooit zo weinig uren gewerkt en toch zijn de burn-out cijfers nog nooit zo hoog geweest”, aldus Vacature.com. Psychiater Dirk De Wachter vindt dit “niet verwonderlijk. De appreciatie voor ons werk is vaak ver te zoeken”.

Lees het volledige artikel
We Assist You – september 2019

Gedreven mensen hebben groter risico op burn-out

Wat zijn de symptomen van een burn-out, wanneer moet je ingrijpen en hoe doe je dat? We vroegen het aan burn-outcoach Griet Deca.

Griet Deca is stress- en burn-outcoach bij Tryangle bvba.

Lees het volledige artikel
23.09 we assist you
Gondola – september 2019

Bent u gelukkig op uw werk?

Op 23 september begint de week van het werkgeluk, een initiatief van Tryangle, specialist in geluk op de werkvloer. Ter gelegenheid van dit evenement regelde Gondola People een ontmoeting met Griet Deca, Chief Happiness, die ons meer vertelt over haar ongewone baan.

Lees het volledige artikel
HLN – september 2019

Werk als een viking en je hebt plezier in je job

Twee keer per dag een verplichte koffieklets met collega’s en een kappersbezoek tijdens de uren. Die relatief kleine ingrepen schenken ons weer werkgeluk. Wat in Scandinavië al jaren goed marcheert, heeft ook hier kans op slagen, menen experts. Of: hoe ‘werken als een Viking’ maar beter het nieuwe bedrijfsmotto wordt.

Lees het volledige artikel
20.09.2019 HLN werk als een viking
Prebes Veiligheidsnieuws september
Prebes veiligheidsnieuws – september 2019

Werkgeluk in de praktijk

Enkele meningen over werkgeluk die je vandaag kan horen gaan van “Wat een flauwekul…”, “Ik moet niet gelukkig zijn op mijn werk”, over “Weer zo’n modetrend” tot “Cool, en hoe pak je dat precies aan?”. Er is nog veel onduidelijkheid rond het wat en hoe van werkgeluk. Tijd om de ontdekken wat werkgeluk (niet) is, waarom je werkgeluk maar beter ernstig neemt, wat de componenten zijn van een gelukkige cultuur en hoe je dit in de praktijk aanpakt.

Lees het volledige artikel
Rondom (Turnhout Oost) – september 2019

Werkgeluk moet de normaalste zaak van de wereld zijn.

Griet Deca uit Lichtaart is een erg gelukkige vrouw. Deze Chief Happiness doet niets anders dan mensen helpen zoeken naar hun werkgeluk. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze genomineerd is als NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar.

Lees het volledige artikel
Rondom 18.09.2019
Joe Limo Lunch
JOE – september 2019

Tryangle Joe Limo Lunch

Op 18 september mocht Tryangle zich gezellig nestelen in de Joe Limo samen met Tess Goossens. We konden genieten van een heerlijke sightseeing toer in Niel, Reet en omstreken terwijl we verwend werden met een slaatje en bubbels!

Je kan enkele geluidsfragmenten hier beluisteren:

  1. Intro Tess
  2. Heeft een start-up een kantoor?
  3. Hulp bij burn-out
  4. Gezonde voeding 
  5. Een instant-zen oefening
  6. Chief Happiness
  7. Een anti-stress oefening om af te sluiten

 

De volledige aflevering (met de bijhorende muziek :)) kan je hier horen.

Jobat – augustus 2019

Wat je kan leren over teamwork via hondenagility

Agility gaat over het samenspel tussen mens en dier. De hond is de volger die dankzij de mens een op voorhand bepaalde volgorde van obstakels en toestellen neemt. Die mens heet in agilitytermen de “handler”. Vertaald naar gewone mensentaal kom je al snel uit bij “de manager” of nog dichter bij “the leader”.

 

Lees het volledige artikel
Jobat Hondenagility Griet Deca
Tryangle in Jobat work-life blend juni 2019
Jobat – juni 2019

5 tips om je work-life balans te vervangen door een work-life blend

Het concept van work-life balance kent iedereen: je streeft naar een 50-50 verhouding tussen je werkend bestaan en je privéleven. Mooi ideaal toch? Maar tegelijk ook frustrerend want je lijkt dat magisch evenwicht nooit te bereiken.

Je bent met een interessant project bezig op het werk en plots blijkt het haasten om de kinderen op tijd op te halen of andersom, je spendeert een gezellige avond met je partner tot er opeens een super dringend mailtje van je baas binnenvalt… De 2 uiteinden van de weegschaal lopen constant door elkaar en je krijgt het gevoel altijd wel ergens tekort te schieten.

Als we vertrekken van het idee van evenwicht of balans, ontstaat er een tegenstelling tussen goed/fout, te veel/te weinig waardoor je blijft zoeken en streven, maar het altijd net onder je neus wegglipt…

Lees het volledige artikel
Jobat – februari 2019

Heb jij last van een brown-out?

Brown-out wordt vaak het jonge broertje van burn-out genoemd. De reden daarvoor is simpel: brown-out is omkeerbaar, maar als je niets doet, is deze fase een one way ticket naar burn-out.

Bore-out en Burn-out zijn al langer “hot topics” in de arbeidspsychologie. Met gelijkaardige symptomen, maar heel verschillende oorzaken dreigen ze de werkende mens ziek te maken en dat voor vaak langere tijd. Bore-out dreigt wanneer de job niet voldoende uitdaging biedt terwijl burn-out vaak het gevolg is van veel te veel uitdaging.

Hoe zit het dan met brown-out? Wel, daar zien we vooral een gebrek aan zinvolle taken (“purpose”) als grote boosdoener.

Lees het volledige artikel
Tryangle in Jobat brown-out februari 2019
Tryangle op Joe FM
Joe FM – September 2018

‘Chef Geluk’ Griet Deca over De Week van het Werkgeluk

De week van 24 september werd uitgeroepen tot ‘de Week van het Werkgeluk’. Niet allene bij ons, maar ook in het buitenland worden er allerlei activiteiten georganiseerd om het geluk op de werkvloer te verhogen.

Alexandra belde daarover met een échte, gediplomeerde ‘Chief Happiness’, Griet Deca.  Zij is met haar bedrijf, Tryangle, de bezielster van het project.  Zowel werkgevers als werknemers kunnen deelnemen. Zo worden er op verschillende plaatsen gratis workshops en opleidingen gegeven rond thema’s als veerkracht, burn-out en stress. Vandaag verscheen ook het boek ‘Van Welvaart naar Werkgeluk’.

Beluister het interview
We Assist You – September 2018

De Week van het Werkgeluk

“We hebben nog nooit zo weinig uren gewerkt en toch zijn de burn-out cijfers nog nooit zo hoog geweest”, aldus Vacature.com. Psychiater Dirk De Wachter vindt dit “niet verwonderlijk. De appreciatie voor ons werk is vaak ver te zoeken”.

Met initiatieven als de Week van het Werkgeluk van 23/9-27/9 zetten we dit belangrijke onderwerp in de kijker. Gelukkige werknemers (en werkgevers!) zijn namelijk gemotiveerder, creatiever, meer betrokken, en misschien wel het belangrijkste: fysiek en mentaal gezonder! Iedereen heeft daarom baat bij aandacht geven aan werkgeluk.

Lees het volledige artikel
We assist you over werkgeluk

Meer weten over het aanbod van Tryangle?

Klik hier!