NL - FR - EN
Graag een offerte?

Communicatie

Bottom-up werken aan verbinding binnen de organisatie betekent de medewerkers ondersteunen en de juiste tools in handen geven voor optimaal teamwork. Help medewerkers en teams om voor positieve relaties en communicatie te kiezen door hen de nodige training aan te bieden.  Enkele thema’s die aan bod kunnen komen: assertieve communicatie, geweldloze communicatie, feedback geven en ontvangen…

E-module

Hoe kan je communiceren met respect voor jezelf en voor anderen? Hoe verhoog je je spreekcomfort? In deze module leer je de taal van de weerstand te vermijden en brengen we je enkele communicatieve vaardigheden bij waardoor je constructief kan werken aan je eigen welzijn en dat van jouw collega’s en naasten.

Iedereen heeft baat bij een vlotte communicatie op het werk en daarbuiten. Vanuit de basisprincipes van mindfulness kijken we op een praktische manier naar het hoe en wat van communicatie.

“Mindful communiceren” maakt deel uit van een E-learning reeks “Mindful werken” die bestaat uit 7 modules. Je vindt hieronder de info over alle onderdelen terug. Je kan zelf kiezen welke module(s) je wil volgen. Als je de hele reeks volgt, krijg je 2 modules gratis.

Bestel nu!

Het multidisciplinair team van Tryangle kan beroep doen op heel wat tools om jouw medewerkers beter te helpen communiceren o.a. Lego Serious Play, Insights, mindful communiceren enz. We ontwikkelen graag een trainingsprogramma op maat.

Teamwork

Why not try this angle?