NL - FR - EN
Graag een offerte?

Communicatie

Medewerkers kunnen zelf een erg grote bijdrage leveren aan positieve relaties op de werkvloer. Als bedrijf of als teamleader kan je inzetten op aanscherpen van de communicatieskills van je werknemers, het vergroten van het vertrouwen, de waardering en de samenwerking binnen teams.

Tryangle helpt je hier graag bij onder de vorm van opleidingen, workshops en teambuilding.

Communicatie en teamwork

Bottom-up werken aan verbinding binnen de organisatie betekent de medewerkers ondersteunen en de juiste tools in handen geven voor optimaal teamwork. Help medewerkers en teams om voor positieve relaties en communicatie te kiezen door hen de nodige training aan te bieden.

Enkele thema’s die aan bod kunnen komen: verbonden blijven als team – ook op afstand, assertieve communicatie, geweldloze communicatie, feedback geven en ontvangen…

Het multidisciplinair team van Tryangle kan daarnaast beroep doen op heel wat tools om jouw medewerkers beter te helpen communiceren o.a. Lego Serious Play, Insights, enz. We ontwikkelen graag een trainingsprogramma op maat.

communicatie
online teambuilding

Interactieve workshop: Versterk de teamspirit op afstand

Nood aan een verbindende activiteit om je team online dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een online teambuilding en ga in 2 uur op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback.

Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.

Boek deze workshop of stel ons al jouw vragen

Webinar: Een motivational talk voor teams in verbinding

Ligt in jouw team de team-out op de loer? Verliezen medewerkers hun motivatie en pit door het gebrek aan sociaal contact en verbinding bij thuiswerk?

In dit motivational webinar van 1u krijgen je medewerkers praktische tips en tricks om met elkaar in contact én verbonden te blijven ook op afstand. Energiek, met veel humor, maar vooral heel veel inspiratie zorgen we ervoor dat je kan gaan voor Try a different angle.

Ontdek nog meer webinars
Verbondenheid in teams
mindful communiceren

Training: mindful communiceren

Hoe kan je communiceren met respect voor jezelf en voor anderen? Hoe verhoog je je spreekcomfort? Stress kan een nefaste impact hebben op je communicatie. In deze training leer je de taal van de weerstand te vermijden en brengen we je enkele communicatieve vaardigheden bij waardoor je constructief kan werken aan je eigen welzijn en dat van jouw collega’s en naasten.

Iedereen heeft baat bij een vlotte communicatie op het werk en daarbuiten. Vanuit de basisprincipes van mindfulness kijken we op een praktische manier naar het hoe en wat van communicatie. Deelnemers krijgen concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren en leren hoe ze communicatiestress kunnen omzetten in krachtig communicatiecomfort.

Deze opleiding kan zowel offline als online doorgaan en wordt in kleinere groep gegeven voor meer diepgang, interactie en ruimte voor specifieke vragen.

Mindful communiceren is trouwens één van de 7 modules die aan bod komen in de e-learning “mindful werken”. Lees hier meer over dit traject waar deelnemers geheel op eigen tempo telkens een ander aspect van mindfulness in een werkomgeving kunnen ontdekken.

Meer weten over deze training?

Webinar conflicthantering: tem de tijger in je taal

Dagelijks kunnen we in contact komen met uitgesproken en minder uitgesproken conflicten. Omgaan met mensen kan soms lastig zijn, en zelfs nog uitdagender wanneer men de dingen helemaal anders ziet dan jij. Weet je in dit soort situaties niet echt wat te zeggen? Heb je wel een ideaal weerwoord op een negatieve opmerking, maar durf je het niet uit te spreken uit angst om lange tenen te verpletteren? Dan is dit webinar echt iets voor jou!

Je leert hoe je frustratie kan voorkomen en hoe je ruimte kan maken om te zeggen wat je denkt of voelt. We bieden tips en handvaten om je comfortabeler te voelen in een situatie waar de communicatie stroef verloopt. We tonen je ook hoe je conflicten kan vermijden of hanteren door een constructieve aanpak. Kortom, we temmen de tijger in je taal en maken er een spinnend katje van!

Interesse in deze webinar?
mid level pack

Workshop samenwerken vanop afstand: vertrouwen geven en krijgen bij thuiswerk

Nu thuiswerk in heel wat bedrijven een blijver lijkt te worden, is het noodzakelijk uit de eerste beweging van noodoplossing te komen en op zoek te gaan naar de structurele organisatie ervan. Hierbij is het voor werknemers van belang om het nodige vertrouwen te krijgen – niet door dubbel zoveel uren te doen – en voor leidinggevenden vertrouwen te schenken.

In deze (online) workshop gaan we op zoek naar de do’s en don’ts voor zowel medewerkers als hun leidinggevenden om te komen tot een optimale
samenwerking die zich baseert op vertrouwen en het mentale welzijn ondersteunt.

Meer weten?

Why not try this angle?