NL - FR - EN
Graag een offerte?

Employee experience

Werkgeluk is een gedeelde verantwoordelijkheid en vereist ook actieve inspanningen van medewerkers zelf. Als organisatie kan je werknemers ondersteunen en aanmoedigen door inzichten en tools aan te reiken waarmee ze zelf aan de slag kunnen om hun eigen tevredenheid, werkplezier, welzijn, motivatie en werkgeluk te maximaliseren.

webinars voor werknemers

Sleutelen aan werkgeluk

Zelfs binnen de meest constructieve bedrijfscultuur hebben werknemers zelf een belangrijk deel van de eigen employee experience in de hand.

Tryangle kan via trainingen, workshops en coaching individuele medewerkers en teams informeren en ondersteunen om hun persoonlijke definitie van werkgeluk te formuleren, te zien waar er nog ruimte voor verbetering zit en hen de tools in handen geven om hiermee aan de slag te gaan.

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Choose happiness at work

Team Geluk

Tryangle gaat met teams en medewerkers op een interactieve en leuke manier aan de slag om concrete stappen te zetten naar het werkgeluk van iedereen.

We hebben heel wat opties ter beschikking om werknemers te helpen uitzoeken wat hen precies kan helpen om zich nog beter in hun vel te voelen op het werk en hoe ze daar naartoe kunnen werken. Tryangle ontwikkelt een aanpak op maat of kan handig gebruik maken van bestaande (inter)nationale formats zoals Team Geluk en Choose Happiness at Work.

team games

Why not try this angle?