NL - FR - EN
Graag een offerte?

Employee journey

Als de volledige Employee Journey goed uitgetekend is, zijn de basisvoorwaarden voor jobtevredenheid bij je medewerkers sowieso ingevuld. Een takenpakket dat past bij de telenten en waarden van de werknemer, een passend loonpakket en de nodige praktische en technische omkadering om het werk te kunnen uitvoeren. Zeker rekening houdend met de nieuwe generatie die z’n opwachting maakt op de arbeidsmarkt, kan je maar beter inzetten op een werkgelukkig HR-beleid en dat start bij de basis.

Employee journey

Job satisfaction

Zonder een sterk fundament van werktevredenheid kan je de piramide niet verder opbouwen. Wanneer dingen foutlopen aan de basis (in de werkomgeving, verloning, infrastructuur, functie omschrijvingen, pre- en on-boarding,…) houden werknemers sowieso een negatief gevoel over aan hun job.

Kortom zonder aandacht voor de basisvoorwaarden en de touchpoints van de employee journey zal elk initiatief rond werkgeluk een losse flodder blijven. Tryangle kan helpen om duidelijkheid te scheppen en werkt tevens samen met gewaardeerde partners om meer diepgaandere inzichten te krijgen.

 

Webinar: 8 sleutels voor jobtevredenheid binnen jouw team of organisatie

Ontdek in dit webinar hoe je vanuit jouw leidinggevende functie de jobtevredenheid kan doen groeien binnen je organisatie. Loop je aan tegen mopperende collega’s, ervaar je dat er vooral gesproken wordt over de verbeterpunten binnen jouw team en wordt er (te) weinig aandacht gegeven aan de dingen die goed gaan? Daar heb jij een impact op!

Aan de hand van acht concrete, onmiddellijk toepasbare tips kan jij je eigen jobtevredenheid én die van je collega’s verhogen en leer je op een gezonde manier omgaan met de aspecten binnen je job die jij niet kan veranderen.

We overleggen graag met met jou!
webinars voor werknemers

Why not try this angle?