NL - FR - EN
Graag een offerte?

Leiderschap & teambuilding

Top-down werken aan verbinding binnen de organisatie betekent dat het management en de leidinggevenden de juiste omgeving creëren voor optimaal teamwork. In een hechte tribe kan iedereen efficiënt én met plezier werken met aandacht voor de resultaten en de relaties.

Tryangle ondersteunt managers in leiderschap voor werkgeluk,
met aandacht voor waardering, vertrouwen, respect en authenticiteit.

Positieve relaties 

Het cultiveren van positieve samenwerking is één van de belangrijke en meest determinerende componenten van werkgeluk.

Tryangle helpt bedrijven om een klimaat te scheppen voor de best mogelijke samenwerking tussen teamleden onderling – teambuilding – maar ook op vlak van leiderschap en het optimaliseren van de relatie tussen medewerkers en hun managers.

Leiderschap voor werkgeluk

Leidinggevenden die getraind en gesteund worden in hun coachende rol en positieve leiderschapsstijl op basis van vertrouwen en constructieve communicatie, geven een zeer sterke boost aan het werkgeluk, de motivatie en de productiviteit van individuele medewerkers.

Via waardering en erkenning vergroot je als leidinggevende het werkplezier en versterk je de veerkracht van je medewerkers. Gewaardeerde medewerkers voelen zich goed in hun job, team en werkomgeving. Ze gaan beter presteren, extra inspanningen leveren als dat nodig is, en zijn beter gewapend om op een effectieve manier met stress om te gaan.

Meer weten over onze training en coaching rond uiteenlopende leiderschapsthema’s?

Neem contact op

 

Keynote: The happy pack leader

Deze keynote legt de link tussen leadership en de hondensport agility. Wat kan je als leidinggevende leren van de honden wereld en meer specifiek van werken met honden? Hoe kan je er als leider voor zorgen dat je team productief en gelukkig is (en blijft)?

Ontdek hoe je als Happy Pack Leader je team in beweging brengt op zo’n manier dat jullie topresultaten behalen en graag en goed samenwerken.

Ontdek onze populairste keynotes
Happy Pack Leader
online teambuilding

Interactieve workshop: Versterk de teamspirit op afstand

Nood aan een verbindende activiteit om je team online dichterbij te brengen en de teamspirit te versterken? Organiseer een online teambuilding en ga op een interactieve en creatieve manier aan de slag met verbinding en positieve feedback. Op een ontspannen en ludieke manier laden we de batterijen terug op zodat iedereen met verse moed terug aan het werk kan.

Neem contact op!

Teambuilding

Tryangle kan de connectie in jouw organisatie verder versterken door teambuilding (met of zonder onze WOW-mobiel), teamcoaching, en teamversterkende games zoals “Team Geluk” of “Choose Happiness at Work”.

We hebben een scala aan mogelijkheden dus we horen graag waarmee we jouw team, afdeling of organisatie kunnen helpen!

Neem contact op
mindful 2
Team Quest Example

The Team Quest

Ga de digitale uitdaging aan en versterk de connectie binnen jouw team! Tijdens deze spannende virtuele zoektocht voer je als team een race tegen de klok. Los uitdagende puzzels op en breng creatieve opdrachten tot een goed einde!

Deze Team Quest zorgt niet alleen voor heel wat team-plezier, maar geeft ook inspirerende tips mee voor meer welzijn en werkgeluk.

De online zoektocht wordt gepersonaliseerd met aangepaste branding en challenges die aansluiten bij de missie, visie, waarden en/of bestaande (welzijns)initiatieven van de organisatie.

Ontdek alles over de Team Quest

Samenwerken vanop afstand: vertrouwen geven en krijgen bij thuiswerk

Nu thuiswerk in heel wat bedrijven een blijver lijkt te worden, is het noodzakelijk uit de eerste beweging van noodoplossing te komen en op zoek te gaan naar de structurele organisatie ervan. Hierbij is het voor werknemers van belang om het nodige vertrouwen te krijgen – niet door dubbel zoveel uren te doen – en voor leidinggevenden vertrouwen te schenken.

In deze (online) workshop of webinar gaan we op zoek naar de do’s en don’ts voor zowel medewerkers als hun leidinggevenden om te komen tot een optimale
samenwerking die zich baseert op vertrouwen en het mentale welzijn ondersteunt.

Meer weten?
mid level pack
(remote) ontwikkelingsgesprekken (image)

Workshop: (Remote) ontwikkelingsgesprekken

Periodieke ontwikkelingsgesprekken of performance reviews zijn broodnodig, maar kunnen heel wat stress veroorzaken. Onzekerheid ontstaat vaak bij de medewerker terwijl die gesprekken veel vragen van de HR-verantwoordelijke of de leidinggevende. Als deze gesprekken dan ook nog eens op afstand moeten plaatsvinden, is een extra training geen overbodige luxe.

In deze (online) workshop overlopen we in een notendop de do’s en don’ts van een online face-2-facegesprek om dan via oefeningen, simulaties en veel interactie te ondervinden wat werkt, wat niet werkt en hoe je jezelf hierin kan ontwikkelen. We besteden extra aandacht aan lichaamstaal en technische issues. De deelnemers kunnen zelf cases aanbrengen om concreet te oefenen.

Meer weten?

Why not try this angle?