NL - FR - EN
Graag een offerte?

Preventie stress en burn-out

Stress en verhoogde werkdruk kunnen leiden tot verminderde productiviteit (presenteïsme) en absenteïsme (burn-out en andere aandoeningen). Werken aan well-being werkt pas echt wanneer het de curatieve aanpak kan overstijgen en alle actoren actief en preventief met welzijn en stressgerelateerde klachten omgaan.

Tryangle ondersteunt bedrijven bij de implementatie van een efficiënt en hands-on welzijnsbeleid.

Welzijnsbeleid

Een corporate well-being aanpak combineert alle informatie en tools die een bedrijf ter beschikking kan stellen rond vitaliteit en gezonde gewoonten voor lichaam en geest. Tryangle helpt begrijpen en verduidelijken wat negatieve stress doet met medewerkers, maar informeert ook omtrent het tijdig herkennen van vroege signalen en erger voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het inzetten van welzijnstools (ter preventie van stress en burn-out maar ook ter verbetering van de gezondheid, veerkracht en prestaties van teams) en bieden eveneens begeleiding om constructief om te gaan met uitval, reboarding en re-integratie. We werken samen een passende overkoepelende strategie uit om alle welzijnscomponenten duurzaam te tackelen.

Eens praten? Neem contact op!
Burn-out

Toolbox for well-being at work

Discovery Session

Om leidinggevenden en top level management bewust te maken van de ROI en de aanpak van een effectief welzijnsbeleid ontwikkelde Tryangle deze ‘discovery session’.

Een dynamische verkennende workshop van 2u die (wetenschappelijke) inzichten biedt omtrent de impact van (negatieve) stress en de preventieve, veerkracht versterkende voordelen van een sterk welzijnsbeleid. De consultant biedt in deze workshop concrete tips en tools om een well-being strategie op te zetten en te implementeren op maat van de noden en de cultuur van de organisatie.

Meer details over deze workshop

Consulting op maat

Naast verkennende workshops biedt Tryangle tevens consultingtrajecten op maat om HR of welzijnsverantwoordelijken te begeleiden bij het uittekenen en uitrollen van een gedetailleerde well-being strategie.

Daarbij denken we mee over de concrete invulling en implementatie van het gekozen beleid met alle mogelijke beschikbare tools zoals welzijnsinterventies, training, coaching, teambuilding, …

Interesse? Neem dan zeker contact op!

Keynotes

Keynotes zoals “wellbeing at work: myth or reality?” zijn een geschikte manier om higher level management of team leaders aan het denken te zetten over hun impact op het welzijn van hun medewerkers.

Deelnemers krijgen tevens enkele do’s en don’ts mee omtrent het implementeren van een effectieve well-being aanpak.

Ontdek onze populairste keynotes

Webinars voor leidinggevenden en management team members

Heel wat tips en inzichten voor meer veerkracht en welzijn op het werk kunnen ook in digitale format gegoten worden door webinars te organiseren. Zo kan je een diverse groep bereiken zonder hen fysiek op dezelfde plaats te moeten samenbrengen.

Tryangle kan op deze manier via dynamische webinars leidinggevenden en HR professionals ondersteunen met informatie rond het herkennen en voorkomen van burn-out of het begeleiden van het re-integratieproces na een lange afwezigheid.

Meer weten over onze webinars?
webinars

Why not try this angle?