NL - FR - EN
Graag een offerte?

Preventie stress en burn-out

Stress en verhoogde werkdruk kunnen leiden tot verminderde productiviteit (presenteïsme) en absenteïsme (burn-out en andere aandoeningen). Werken aan well-being werkt pas echt wanneer het de curatieve aanpak kan overstijgen en alle actoren actief en preventief met welzijn en stressgerelateerde klachten omgaan. Tryangle ondersteunt bedrijven bij de implementatie van een efficiënt en hands-on welzijnsbeleid.

Burn-out

Om leidinggevenden  bewust te maken van de noodzaak van preventie en het herkennen van stressklachten ontwikkelde Tryangle de workshop “Toolbox for well-being”: een dynamische workshop die (wetenschappelijke) inzichten biedt voor het top level management en leidinggevenden over (negatieve) stress en concrete tips, tricks en tools geeft om een well-being strategie te implementeren om de werknemers in kwestie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en ondersteunen en uitval te voorkomen.

Naast training voor de leidinggevenden, biedt Tryangle ook ondersteuning bij het bepalen van een welzijnsbeleid en de concrete invulling van het beleid met interventies, coaching en teambuilding.

Why not try this angle?