NL - FR - EN
Graag een offerte?

Talentontwikkeling

Vang je signalen op van medewerkers die zich niet zo gelukkig voelen in hun huidige job of functie? Misschien kunnen zij hun talenten niet optimaal inzetten en gaat er zo heel wat energie en resultaat verloren. Kunnen werken (en verder groeien) op basis van onderliggende talenten leidt namelijk tot betere prestaties en schenkt jouw medewerker daarnaast ook voldoening, plezier én energie.

Tryangle helpt jouw medewerkers hun talenten beter in kaart te brengen zodat ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun loopbaan.

Talentontwikkeling

Medewerkers ondersteunen of aanmoedigen om te ontdekken waar hun sterktes precies liggen, en op welke manier ze aan talentontwikkeling kunnen doen, en hier ook open over te communiceren naar collega’s en leidinggevenden, helpt om hen op de juiste manier te kunnen inzetten binnen teams.

Tryangle snijdt dergelijke thema’s op een unieke manier aan in (digitale) workshops en trainingen, of duikt dieper in de mix van talenten die tot de beste resultaten leidt via¬†individuele of teamcoaching. Ook via een speelse teambuilding brengen we talenten in beeld zodat er verder mee kan gewerkt worden.

Meer weten? Neem contact op!
motivatie en energie

Why not try this angle?