NL - FR - EN
Graag een offerte?

Werktevredenheid

Om van een optimale werktevredenheid te kunnen genieten is het van belang dat werknemers voldoende zelfkennis en zelfleiderschap ontwikkelen om niet alleen de juiste omgeving te kiezen die bij hen past, maar ook initiatief te nemen om uitdagende situaties aan te pakken en te verbeteren en actief aan job crafting te doen.

Middels individuele of team coaching kan Tryangle hier ondersteuning bieden.

werktevredenheid

Werktevredenheid als basis van werkgeluk

Zonder een goede basis kan je niet bouwen aan werkgeluk. Wat is er nodig om stevig aan de startblokken te staan? Werktevredenheid.

Dat betekent dat elk invidu op de juiste plaats zit. Als alles goed gaat, is de juiste matching gebeurd bij de selectie en aanwerving, maar natuurlijk evolueren mensen. Om op een duurzame manier mensen aan boord te houden, is het nuttig om af en toe te toetsen of alles nog ok is en in geval van problemen de nodige ondersteuning te bieden.

Zelfkennis en zelfleiderschap

Een workshop “Wie ben ik? Wat kan ik?” is een laagdrempelige manier om de werknemer bewust te maken van zijn/haar kernkwaliteiten en wat hij/zij nodig heeft om tevreden te kunnen zijn in een job. De conclusies uit deze workshop kunnen aanleiding geven tot de nodige verdere stappen.

Tryangle werkt daarenboven samen met kwalitatieve partners rond loopbaanbegeleiding en outplacement om individuele coaching te bieden aan medewerkers. Het eerste doel is mensen binnen de organisatie op de juiste(re) stoel te zetten, maar indien blijkt dat de match niet juist is, kan ook op een constructieve manier afscheid genomen worden.

Leiderschap 1

Why not try this angle?