NL - FR - EN
Graag een offerte?

Werktevredenheid

De Employee Experience van jouw werknemers kan maar leiden tot jobtevredenheid als elk individu op de juiste plaats zit. Wat is hiervoor nodig? Een duidelijk zicht op de persoonlijkheid van de medewerker, zijn/haar competenties en “purpose”. Als alles goed gaat, is de juiste matching gebeurd bij de selectie en aanwerving, maar natuurlijk evolueren mensen. Om op een duurzame manier mensen aan boord te houden, is het nuttig om af en toe te toetsen of alles nog ok is en in geval van problemen de nodige ondersteuning te bieden.

employee experience

Een workshop “Wie ben ik? Wat kan ik?” is een laagdrempelige manier om de werknemer bewust te maken van zijn/haar kernkwaliteiten en wat hij/zij nodig heeft om tevreden te kunnen zijn in een job. De conclusies uit deze workshop kunnen aanleiding geven tot de nodige verdere stappen.

Tryangle werkt samen met kwalitatieve partners rond loopbaanbegeleiding en outplacement om individuele coaching te bieden aan medewerkers. Het eerste doel is mensen binnen de organisatie op de juiste(re) stoel te zetten, maar indien blijkt dat de match niet juist is, kan ook op een constructieve manier afscheid genomen worden.

mindful 2

Why not try this angle?