Waarom sporten op het werk?

Bewegen is goed voor de gezondheid – dat weten we al langer dan vandaag. Alleen is dat niet zo evident in ons drukke bestaan. Als je na een lange werkdag nog je sportoutfit wil aantrekken, heb je flink wat zelfdiscipline nodig of een “smart” doel. Mocht je dat niet hebben en je middagpauze willen gebruiken om je gezondheid in handen te nemen, dan kan je bij Tryangle terecht!

Onder deskundige begeleiding van een van onze sportcoahes kan je opteren voor een intensieve of minder zware sportsessie. De sportcoach motiveert je om je grenzen op te zoeken en helpt je om die grenzen te leren herkennen en te durven respecteren.

Deze training boeken?

Teambuilding

Intensiteit?

Het aantal zweetdruppels geeft je een beeld van de intensiteit van de sessie:
tai chi                    
qi gong                  
start 2 yoga          
yoga                        
pilates                    
behendigheid       
cardio                     
coretraining          
circuittraining      
krachttraining      

Good to know!

Een sessie Sport@Work kan je boeken voor een duurtijd van 60 minuten, 90 minuten of 2 aaneensluitende sessies van elk 45 minuten. Je kan 1 discipline gedurende 10 weken organiseren of een pakket van 10 verschillende disciplines samenstellen.

All we need is een ruimte waarin we kunnen bewegen (bij goed weer en indien gelegenheid in jouw werkbuurt kunnen we ook buiten sporten!). Een sportieve outfit is zeker aan te raden!

Interesse in een training?

[_url]

“Zelden zo gelachen als tijdens de teamdag georganiseerd in samenwerking met Tryangle bvba. De balletjes gingen in het rond tijdens de sessie Stressreductief bewegen en tot m’n grote verbazing leerde ik heel wat over mezelf en mijn collega’s! ”

R. v.h. G., teamleader

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?