NL - FR - EN
Graag een offerte?

Subsidiemogelijkheden


Wil jij aan de slag om het welzijn en het werkgeluk van jouw medewerkers te ondersteunen? Dan is er goed nieuws!
De welzijnsinterventies van Tryangle komen immers in aanmerking voor heel wat subsidiemogelijkheden. Hieronder kan je ze allemaal ontdekken.

Enkele subsidiemogelijkheden op een rijtje

In België/Vlaanderen bestaan heel wat mogelijkheden om financiële ondersteuning te ontvangen bij het investeren in het mentale en fysieke welzijn van medewerkers:

– Werkbaarheidscheques
– KMO-Portefeuille
– Sectorfondsen
– ESF-oproepen

Hieronder kan je meer details nalezen over alle opties .

Vind je jouw sectorfonds of bedrijfsvorm niet terug? Neem zeker contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit.

Werkbaarheidscheques

Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profit en social profit sector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen en aan te pakken.

Naar aanleiding van de coronacrisis worden de werkbaarheidscheque tijdelijk uitgebreid om verbeteracties mogelijk te maken in de vorm van advies, begeleiding en opleiding, waarbij telkens aandacht moet zijn voor het psychosociaal welbevinden van de medewerkers.

Alle nuttige info nalezen? Klik hier
KMO Portefeuille

Erkenning KMOP (DV.O225498)

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Praktische info i.v.m. KMOP-subsidies
Vraag hier je subsidie aan.

Meer weten?

Partnership met Cevora (PC200)

Opleidingspremies voor bedrijven

Volgden uw bedienden een betalende en/of interne opleiding? Cevora betaalt een deel van uw uitgaven terug. Met een minimum aan administratie. Combineer deze financiële steun ook met andere voordelen.

Meer weten?
Cevora
LOGOS

Partnership met Logos (PC226)

Zijn er binnen uw bedrijf opleidingsbehoeften waarvoor LOGOS geen gratis opleidingsaanbod voorziet? Geen nood: organiseer de opleiding zelf met een opleidingsverstrekker van uw keuze. Als werkgever van het Paritair Comité 226 kunt u een financiële tussenkomst aanvragen voor opleidingen die u zelf voor uw bedienden organiseert om zo een deel van de gemaakte kosten te recupereren.

De opleiding dient inhoudelijk overdraagbaar te zijn binnen de sector. De subsidies van LOGOS kan u combineren met andere voordelen.

Meer weten?

Partnership met Mtech +(PC209)

Indien uw werknemers een opleiding (op maat of in een open aanbod) volgen die zowel in het bedrijf als elders kan plaatsvinden, komt mtech+ tussen in de lesgeverskost.

Meer weten?
Co-Valent

Partnership met Co-Valent (PC116 en PC207)

Organiseert uw bedrijf zelf opleidingen of werkt u samen met een eigen opleidingsverstrekker? Als u werkgever bent in de sector chemie, kunst- stoffen of life sciences (RSZ kengetal 087) en uw werknemers zijn tewerk-gesteld in paritair comité 116 of 207, kan u voor deze kosten een tussenkomst aanvragen bij Co-valent.

Meer weten?

Andere sectorfondsen

Er zijn natuurlijk nog véél meer sectorfondsen (Liberform, Constructiv, Educam, Alimento, Epos, …), elk met hun eigen voorwaarden en subsidie limieten.

Informeer je zeker rechtstreeks bij jouw sectorfonds of paritair comité ivm de voorwaarden tot extra financiering van je opleiding en neem gerust contact op met ons om te ontdekken hoe we hierbij kunnen aansluiten met een aanbod op maat.

 

Neem contact op