NL - FR - EN
Graag een offerte?

Subsidiemogelijkheden

Je kan genieten van een aantal subsidiemogelijkheden om je interventies door Tryangle te laten ondersteunen. Lees verder om ze allemaal te ontdekken.
Vind je jouw sectorfonds of bedrijfsvorm niet terug? Neem zeker contact op zodat we het kunnen uitzoeken.

KMO Portefeuille

Erkenning KMOP (DV.O225498)

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Praktische info i.v.m. KMOP-subsidies
Vraag hier je subsidie aan.

Meer weten?

Partnership met Cevora (PC200)

Opleidingspremies voor bedrijven

Volgden uw bedienden een betalende en/of interne opleiding? Cevora betaalt een deel van uw uitgaven terug. Met een minimum aan administratie. Combineer deze financiële steun ook met andere voordelen.

Meer weten?
Cevora
LOGOS

Partnership met Logos (PC226)

Zijn er binnen uw bedrijf opleidingsbehoeften waarvoor LOGOS geen gratis opleidingsaanbod voorziet? Geen nood: organiseer de opleiding zelf met een opleidingsverstrekker van uw keuze. Als werkgever van het Paritair Comité 226 kunt u een financiële tussenkomst aanvragen voor opleidingen die u zelf voor uw bedienden organiseert om zo een deel van de gemaakte kosten te recupereren.

De opleiding dient inhoudelijk overdraagbaar te zijn binnen de sector.
De subsidies van LOGOS kan u combineren met andere voordelen.

Meer weten?

Partnership met Vibam (PC209)

Indien uw werknemers een opleiding (op maat of in een open aanbod) volgen die zowel in het bedrijf als elders kan plaatsvinden, komt VIBAM tussen in de lesgeverskost.

Meer weten?
VIBAM
Co-Valent

Partnership met Co-Valent (PC116 en PC207)

Organiseert uw bedrijf zelf opleidingen of werkt u samen met een eigen opleidingsverstrekker? Als u werkgever bent in de sector chemie, kunst- stoffen of life sciences (RSZ kengetal 087) en uw werknemers zijn tewerk-gesteld in paritair comité 116 of 207, kan u voor deze kosten een tussenkomst aanvragen bij Co-valent.

Meer weten?