Teambuilding

“You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation.” (Plato)

Op zoek naar fun-activiteiten die de teamspirit versterken en zorgen voor je welzijn op het werk? Proficiat! Je bent aan het juiste adres bij Tryangle bvba! Alle teambuildingsactiviteiten kenmerken zich door fun, beweging en learning by doing waarbij we focussen op samenwerken en een glimlach-garantie met een gezond hoekje af. Ontdek hier de mogelijkheden in formules van 2 uur of 3 uur met onze WOW-mobiel met of zonder picknick.

Teamgames: samen met je collega’s los je vragen op en werk je je door een behendigheidsparcours

The break in bus: aan de hand van verschillende raadsels kunnen jullie de sleutel van de WOW-mobiel winnen waarin een pracht van een verrassing schuilt…

Office Olympics: onze sportcoach begeleidt de deelnemers op een sportief circuit dat bestaat uit diverse toegankelijke oefeningen en waarbij de fysieke prestaties van het team ludiek in kaart worden gebracht.

Sport @The Office: onder deskundige begeleiding van een van onze sportcoaches kan je opteren voor een sessie yoga, tai chi, qi gong, pilates, cardio, coretraining, behendigheid of krachttraining.

Een teambuilding boeken?

Teambuilding

Recharge5.be met je team: nieuwe energie en focus

De Recharge5.be zorgt voor een energieboost. Via een zelfanalyse ontdek je hoe het momenteel met jouw energiepeil gesteld is. Het programma helpt je om te rechargen met een intensiteit die aansluit bij jouw startpunt. Gedurende een normale werkweek ga je aan de slag met tools en technieken die je helpen beter te focussen op wat voor jou belangrijk is en die je de energie geven om daar succes in te hebben. Je leert hoe je jouw tijd efficiënter kan gebruiken en hoe je meer energie overhoudt voor de leuke dingen in het leven!

Recharge5.be is een online welzijnsplatform waarop je individueel of in team kan aanmelden om gedurende 1 week te werken aan je energiebalans en je welzijn! Ga de uitdaging aan met je team en ontdek hoe je samen energieker wordt!

Meer info

Interesse in een teambuilding?

[_url]

“Zelden zo gelachen als tijdens de teamdag georganiseerd in samenwerking met Tryangle bvba. De balletjes gingen in het rond tijdens de teambuilding in de WOW-mobiel en tot m’n grote verbazing leerde ik heel wat over mezelf en mijn collega’s! ”

R. v.h. G., teamleader

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?