Wie zijn wij?

Kim Hilgert en Griet Deca ontmoetten elkaar bijna 20 jaar geleden op de universiteit van Antwerpen. Beiden hebben hun diploma Romaanse talen behaald en vanaf het prille begin van hun carrière geven ze les in bedrijven. Kim heeft het steeds gehouden bij taaltraining terwijl Griet naast training Frans en Nederlands ook communicatietrainingen is beginnen verzorgen na haar bijscholing in dit domein. De bijzonder specifieke context van bedrijfstrainingen heeft steeds hun voorkeur weggedragen.

Kim heeft haar trainingsactiviteiten steeds gecombineerd met een vaste job. De eerste jaren van haar carrière gaf ze Franse les in het middelbaar. Momenteel is Kim actief voor Cofep, de overkoepelende organisatie van de leerbedrijven in België.

Griet ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer.  Zowel binnen haar taaltrainingen als tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling en prestaties. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”.

Kennismaken?

Team / Visie

Missie/visie

Are you in control? The game is on!

Hoe zit het met jouw gevoel van controle? En slaag jij erin jouw richting te bepalen naar de beste versie van jezelf? Tryangle bvba helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar het evenwicht dat aansluit bij jouw gelukkig (professioneel) leven.

Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt! Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning by doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Neem gerust de controller in de hand en beweeg naar jouw welzijn. The game is on… Challenge yourself!

Ons team

Tryange bvba staat voor een team van trainers en coaches die hun job met hart en ziel doen. Dankzij zeer diverse achtergronden en expertises vind je bij Tryangle bvba een multidisciplinair team dat graag meedenkt en welzijnsoplossingen op maat van elke klant uittekent. Samen met onze administratieve duizendpoot bekijken we of je in aanmerking komt voor subsidies om ook op financieel vlak het welzijn van je bedrijf te ondersteunen!

Op vlak van wetenschap en gezondheid staat Dokter Bert Lefevre van Praktijkhuis (Deurne) ons bij. Hij ondersteunt ons team via zijn kennis en inzichten in geneeskunde en homeopatische behandeling.  Tryangle bvba is bijzonder blij en trots om met Dokter Lefevre, een pionier hier in Vlaanderen op het vlak van “Functional Medicine”, te kunnen samenwerken. We delen zijn visie op gezondheid: “Wanneer het juiste middel de levenskracht en het zelfgenezend vermogen stimuleert, en de gezondheid weer haar evenwicht vindt, dan geeft dat een heerlijk gevoel!”

Tryangle on the road

Heb je de unieke WOW-mobiel al ontdekt? Speciaal ontworpen om allerlei activiteiten mogelijk te maken die het Welzijn Op het Werk verbeteren komt Tryangle graag naar je toe met steeds opnieuw een nieuwe verrassing in de WOW-mobiel. De WOW-mobiel kan je welzijnstraining opfleuren, het perfect relaxatiemoment bieden, een onverwachte locatie vormen voor een teambuilding en elk bedrijfsevent opfleuren. Met onze WOW-mobiel voor je deur, heb je heel wat kijks, dus waar wacht je nog op?!

Wij komen naar jouw office!
Boek ons

Let's create something amazing.

Werk met ons samen

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?