Individuele coaching

Na een intakegesprek (45 à 60 min) stelt onze coach samen met de coachee concrete doelstellingen op die binnen een afgesproken termijn gerealiseerd moeten kunnen worden. In gesprek pakken coach en coachee thema’s aan als communicatie, coachend leidinggeven, delegeren, assertiviteit, zelfzorg, timemanagement, stressmanagement, … De coach geeft de coachee bij elke sessie denk- en doewerk mee waarna ze een nieuwe afspraak maken 1 of 2 weken later.

Coachingstrajecten lopen steeds verspreid over meerdere weken en kunnen bestaan uit face-to-face sessies eventueel in combinatie met afstandsbegeleiding via mail, telefoon, Skype en/of WhatsApp.

Duur: Meerweken traject waarbij we volledig op maat werken. De sessies nemen telkens 1,5 à 2u in beslag.

Aanpak: participatief, provocatief, constructief confronterend, ervaringsgericht, beweging.

Deze coaching boeken?

Individuele coaching

Programma

  • Dit stellen we op in onderling overleg;
  • Beweging;
  • Praktische oefeningen op maat.

Interesse in deze coaching?

[_url]

“De individuele coaching van Tryangle heeft me heel erg geholpen prioriteiten te stellen en te leren dat je niet voor iedereen goed kan doen. Door de pragmatische aanpak van mijn coach kreeg ik tips mee om snel toe te passen. Op die manier heb ik geleerd wat belangrijk is en wat niet voor mezelf en mijn naaste omgeving. Het was een heel productieve en aangename ervaring die ik iedereen kan aanraden.”

Kim Finoulst, verkoopster

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?