Slotevenement van de Week van het Werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Gelukkige medewerkers zijn daarenboven gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Omdat er nog heel wat opportuniteiten zijn om onze scores op vlak van werkgeluk te verbeteren, zet Tryangle, samen met enkele professionals uit het vakgebied, de schouders onder de ‘Week van het Werkgeluk’. Tijdens de week van 23 tot en met 27 september 2019 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie omgaat met het werkgeluk van je medewerkers.

Op vrijdagnamiddag 27 september sluiten we deze themaweek in stijl af met een internationaal evenement. Kom het einde van de Week van het Werkgeluk in stijl vieren en laat je inspireren door boeiende keynotes en interactieve workshops.

Deze training boeken?

Slotevenement van de Week van het Werkgeluk

Keynotes om u tegen te zeggen

 

De naam van Leo Bormans is er eentje die klinkt als een klok. Even begeesterend als veelzijdig, deze man. Als schrijver van bestsellers zoals ‘The World Book of Happiness’, ‘The World Book of Hope’ of  ‘The World book of Love’, is hij een internationaal gevierd auteur. Daarnaast is hij ook nog eens gepassioneerd keynote speaker over onderwerpen zoals geluk en optimisme. Wie al eens één van zijn lezingen heeft bijgewoond kan het alleen maar bevestigen, niemand blijft onberoerd bij zijn woorden.

 

Alexander Kjerulf, internationale TEDx spreker en gevierd auteur, zal aanwezig zijn met een stevige keynote over Happiness at Work. Deze Chief Happiness Officer van Woohoo inc en één van ‘s werelds vooraanstaande experten in werkgeluk, is afkomstig uit Kopenhagen (Denemarken), zowaar het beloofde land wat kennis ter zake over (werk)geluk betreft. Hij is een enthousiaste spreker, die niet alleen boeiende presentaties rond werkgeluk geeft, maar ook workshops animeert voor bedrijven en professionals.

Een inspirerend namiddagprogramma

  • Kom samen met ons genieten van een gezonde lunch vanaf 12u
  • Vanaf 13u starten we het officiële programma, met onder andere de 2 internationale keynote sprekers, Leo Bormans en Alexander Kjerulf
  • Alle deelnemers kunnen daarnaast 2 interactieve workshops volgen (keuze uit 6 verschillende thema’s, die naargelang het onderwerp in het Frans, Nederlands of Engels plaatsvinden).
  • Na een onvergetelijke slotact is er nog de ruimte om na te praten tijdens een afsluitende netwerkreceptie

Alle bijkomende info en details over de agenda kan je hier vinden. Interesse om deel te nemen? Aarzel dan vooral niet te lang, want momenteel zijn de tickets nog heel even verkrijgbaar aan early bird tarief!

Interesse in deze training?

[_url]

Let's create
something amazing.

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?