NL - FR - EN
Graag een offerte?

Gratis Webinar
"Verbinding en effectief samenwerken in hybride teams"


Vermijd een team-out, ook bij hybride werken!

Neem nu deel aan een gratis webinar boordevol tips en inzichten
van Corporate Well-Being experten Griet Deca en Kim Hilgert.

verbinding en effectief samenwerken in een hybride team

Waarom een webinar over verbinding?

Onze manier van samenwerken is gewijzigd en daardoor opent zich voor organisaties ook een heus vraagstuk omtrent de (hybride) toekomst. De basis van goede samenwerking is een team dat zich verbonden voelt, waar men ook werkt…

Het langdurige thuiswerken heeft immers heel wat uitdagingen aan het licht gebracht, niet in het minst wat het sociale aspect betreft. Medewerkers geven massaal aan dat ze zich niet goed voelen, dat ze het contact met de collega’s missen en dat hun engagement hieronder lijdt.

Naast de burn-out ligt dus ook de team-out (het verlies van verbondenheid en voeling met het team) op de loer en deze heeft een stevige impact op het werkplezier, de productiviteit, creativiteit en innovatie. In een hybride toekomst, met meer tijd- en plaatsonafhankelijk werken, zal het vraagstuk rond verbinding en hechte samenwerking relevanter zijn dan ooit.

Benieuwd? Schrijf je hier in!

Neem deel aan het webinar 

22 juni (9u) * 24 juni (13u) * 29 juni (9u)

Schrijf je hier in.

Wat mag je verwachten? 

Je krijgt inzichten, tips en best en horrible practices over hoe je als manager, teamleader of afdelingsverantwoordelijke de connectie kan versterken en aandachtig kan blijven voor een veerkrachtig en gemotiveerd (hybride) team. Bovendien ontdek je ook tips omtrent wat medewerkers zelf kunnen doen om ervoor te zorgen dat het teamgevoel met de collega’s optimaal blijft.

In dit webinar gaan we in op:
– waarom organisaties aandachtig moeten blijven voor de team-out
– 3 geheimen die het teamgevoel boosten, ook vanop afstand
– een framework voor connectie dat nodig is om nu al te bouwen aan een sterke (hybride) samenwerking

Schrijf je gratis in

Ben je niet beschikbaar op het exacte tijdstip? Geen nood. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je na afloop een replay link waarmee je de webinar op een geschikt moment kan (her)bekijken. 

Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van werknemers. ​

Ontdek hier meer over onze aanpak