NL - FR - EN
Graag een offerte?

Corporate well-being

Workshops voor werknemers in de kijker

Wil je jouw medewerkers ondersteunen op vlak van welzijn?
Ontdek onze welzijnsinterventies! Door als organisatie deze workshops intern aan te bieden leren medewerkers technieken die zowel curatief als preventief kunnen worden toegepast voor meer veerkracht en vitaliteit. Zo werk je aan de weerbaarheid van je medewerkers tegen stress en verhoogde werkdruk en worden ze bewust van hun eigen energiegevers en -nemers waardoor ze actief kunnen ingrijpen.

Laat je inspireren door één van onze vier meest populaire corporate well-being workshops. In elke workshop helpen we de deelnemer begrijpen wat stress precies doet met het lichaam en we duiken telkens in een specifieke techniek die veerkracht tegen stress opbouwt maar ook een instant stress moment kan helpen verlichten. De opleidingen zijn erg toegankelijk en onmiddellijk toepasbaar, waardoor deelnemers het effect meteen al voelen.

Tryangle training

Voor wie

 

Geschikt voor medewerkers uit alle lagen van de organisatie: bedienden en arbeiders, leidinggevenden of team members.

Onze aanpak sluit naadloos aan op de noden en de cultuur van de organisatie. Try a different angle en laat je inspireren door onze learning-by-doing workshops, boordevol fun en beweging.

 

Interesse? Neem contact op

Programma

YOGA AAN JE BUREAU

Onze hersenen reageren op prikkels van buitenaf. Yoga helpt rust creëren en je (automatische) respons op alle externe prikkels onder controle te houden. Tryangle ontwikkelde een workshop op maat van de werkomgeving om de technieken van yoga tot bij jou op kantoor te brengen.

ERGONOMIE BIJ THUISWERK

In deze interactieve (online) workshop overlopen we aan de basisprincipes van ergonomie en hoe je dit kan toepassen bij thuiswerk. Je ontdekt welke kleine ingrepen je meteen kan doen om je houding te verbeteren en we delen verschillende oefeningen om je lichaam te activeren of net te ontspannen. Op basis van concrete vragen en input van deelnemers, zit (of sta) je na deze workshop met respect voor je lichaam thuis te werken.

well-being at work
Tryangle welzijnsworkshops

Programma

ADEM JE VRIJ!

Medewerkers leren hoe ademhalings-technieken rust kunnen brengen en het energieniveau beïnvloeden. We zetten in op relaxatietechnieken en concrete tips om stress te voorkomen en op te vangen via de ademhaling.

FIT IN JE HOOFD, WEL IN JE VEL

Deze combi-workshop brengt een mix van verschillende welzijnsdrivers en technieken om negatieve stress te doen afnemen: we gaan in op ademhalingsoefeningen, stress-reductieve oefeningen, aandachts- en ontspanningstechnieken en we werken actief rond de voordelen van beweging.

 

Interesse? Reserveer nu!

Prijs en reservatie

Onze workshops zijn geschikt voor maximum 12 personen en kunnen geboekt worden aan 799€ (excl BTW) voor een halve dag en 1399€ (excl BTW) voor een volledige dag.

Ben je een KMO en gevestigd in Vlaanderen? Dan kan je tot 30% steun ontvangen via de kmo-portefeuille.

Studies tonen trouwens aan dat uitgaven op vlak van welzijn op het werk een ROI hebben van 1:3 tot zelfs 1:5. Elke geïnvesteerde euro krijg je dus meer dan dubbel en dik terug! Nog meer weten over de ROI van werkgeluk?

register