NL - FR - EN
Graag een offerte?

Weg met stress,
ga voor meer veerkracht en focus!


De veerkracht en vitaliteit van je werknemers ondersteunen als buffer tegen negatieve stress en verhoogde werkdruk? Ontdek onze offline én online welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten.
Door als organisatie deze (digitale) workshops en trainingen intern aan te bieden leren medewerkers tools en technieken voor meer weerbaarheid en psychologische immuniteit om stress te voorkomen en aan te pakken.

Onze welzijnsinterventies bieden bewustmaking, tools en technieken rond omgaan met werkdruk en stress op het werk, waardoor medewerkers ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

tips voor minder stress op het werk

In-company opleidingen voor minder stress en meer veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die zowel in real life als digitaal kunnen georganiseerd worden. Ook de format passen we aan op maat van de noden en de bedrijfscultuur van de organisatie onder de vorm van krachtige workshops ter kennismaking of dag-trainingen voor meer verdieping.

Laat je inspireren door een greep uit onze meest populaire corporate well-being topics om medewerkers te ondersteunen:
“Fit in je hoofd, wel in je vel”
“Ongezonde stress herkennen”
“Versterk je brein, verbeter je focus”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”

Benieuwd naar meer? We praten graag met jou over een aanpak op maat! Contacteer ons!

Meer weten over onze welzijnsinterventies

Webinars en digitale inspiratiesessies rond stress en veerkracht

Tryangle is bijzonder sterk in learning by doing, ook in een virtuele context én in bitesize learning. Zo bieden we korte en krachtige online welzijnsinterventies onder de vorm van bijvoorbeeld webinars: Gedurende een verrassend interactief uurtje kunnen we op een heel laagdrempelige manier jouw medewerkers al bijzonder veel tips meegeven om meteen aan de slag te gaan.

Populaire webinars rond stress en veerkracht zijn bijvoorbeeld
“Stop burn-out: hoe ongezonde stress tijdig herkennen?”
“Helemaal vitaal: over energie, motivatie en veerkracht”
“Sterker dankzij stress”

Een webinar of keynote boeken? Neem contact op!
Live online training

Live Online Trainingen in open aanbod

Schuif je graag individueel of samen met enkele collega’s aan bij een training in open aanbod? Dat kan! Tryangle voorziet regelmatig live online trainingen, waarin je tevens gelijkgestemde professionals ontmoet. De uitdagingen en cases die er samengebracht worden leveren een nog breder perspectief op.

Onderstaande opleidingen komen zeer regelmatig op de planning. We bereiden op dit moment de kalender van 2022 voor en komen snel met meer informatie.

– De impact van stress op communicatie
– Perfectionisme: de valkuilen van te goed willen doen
– Versterk je brein, verbeter je geheugen
– Stress en burn-out voorkomen
– Digitaal deconnecteren (dinsdag 26 april 2022 – 9u tot 12u30)

Bekijk een overzicht van alle live online trainingen

E-learning “Sterker dankzij stress”

Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe pak je dat aan? Dankzij deze E-learning leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht. In de online cursus “Sterker dankzij stress” versterk je jouw mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress.

Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert je samenwerking met je collega’s, leidinggevenden en klanten én keer je met een fijner gevoel weer naar huis. Schrijf je in voor deze digitale cursus en geef je creatieve brein en je energie een heuse boost.

De toegang tot deze e-learning is onbeperkt en je bepaalt dus volledig zelf het eigen tempo.

Meer weten over deze e-learning?
Sterker dankzij stress

Mindfulness op het werk

Dat mindfulness stress vermindert, is al langer bewezen. Ook binnen de werkomgeving kunnen deze principes enorm veel voordelen opleveren. Wie mindfulness toepast is immers minder gevoelig voor toxische stress, kan efficiënter werken, kan meer relativeren en creatieve oplossingen bedenken in geval van uitdagingen,…

Tryangle biedt organisaties en teams heel wat opties waarmee medewerkers mindful werken kunnen ontdekken. Onze welzijnsinterventies zijn ook steevast gevuld met concrete inzichten en tips om meteen mee aan de slag te gaan en toe te passen in de eigen werkomgeving.

Meer weten over mindful werken?

Wil je als organisatie meer inzetten op preventie van stress en burn-out?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen!
Tryangle piramide
Het Tryangle totaal-aanbod: werken aan welzijn en geluk op het werk

Ontdek hier een overzicht van ons aanbod.

Try a different angle: de piramide van werkgeluk

Organisaties kunnen het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers en de positieve impact ervan vergroten door in te zetten op verschillende bouwstenen.

Bij Tryangle ontwikkelden we een piramidemodel met alle deelthema’s van werkgeluk die elk op hun eigen manier bijdragen aan een positieve, gezonde en gelukkige bedrijfscultuur. Dit model steunt op een gedeelde verantwoordelijkheid en inspanningen zowel top-down, vanuit de organisatie en leidinggevenden, als bottom-up, vanuit de medewerkers zelf.

Meer weten? Download onze folder!