Contact

TRYANGLE

Welzijnsinterventies

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

[_url]

Subsidiemogelijkheden

 • Erkenning KMOP (DV.O225498)
  De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.
  Praktische info i.v.m. KMOP-subsidies
  Vraag hier je subsidie aan.
 • Partnership met Cevora (PC200) – Opleidingspremies voor bedrijven
  Volgden uw bedienden een betalende en/of interne opleiding? Cevora betaalt een deel van uw uitgaven terug. Met een minimum aan administratie. Combineer deze financiële steun ook met andere voordelen. Meer info.
 • Partnership met Logos (PC226) – Subsidies
  Zijn er binnen uw bedrijf opleidingsbehoeften waarvoor LOGOS geen gratis opleidingsaanbod voorziet? Geen nood: organiseer de opleiding zelf met een opleidingsverstrekker van uw keuze. Als werkgever van het Paritair Comité 226 kunt u een financiële tussenkomst aanvragen voor opleidingen die u zelf voor uw bedienden organiseert om zo een deel van de gemaakte kosten te recupereren. De opleiding dient inhoudelijk overdraagbaar te zijn binnen de sector.
De subsidies van LOGOS kan u combineren met andere voordelen.
  Meer info.
 • Partnership met Vibam (PC209)
  Indien uw werknemers een opleiding (op maat of in een open aanbod) volgen die zowel in het bedrijf als elders kan plaatsvinden, komt VIBAM tussen in de lesgeverskost.
 Meer info.
 • Partnership met Co-Valent (PC116 en PC207)
  Organiseert uw bedrijf zelf opleidingen of werkt u samen met een eigen opleidingsverstrekker? Als u werkgever bent in de sector chemie, kunst- stoffen of life sciences (RSZ kengetal 087) en uw werknemers zijn tewerk-gesteld in paritair comité 116 of 207, kan u voor deze kosten een tussenkomst aanvragen bij Co-valent.
 Meer info.

Tryangle on the road

Tryangle bvba kiest voor een aanpak die fysieke en mentale beweging centraal stelt en zich kenmerkt door learning by doing. Deelnemers letterlijk uit hun comfortzone halen kan hierbij alleen maar helpen. De gekende kantooromgeving voelt vaak veilig. Het onbekende terrein van onze WOW-mobiel prikkelt, daagt uit en helpt mensen heel spontaan over de grens van hun veilige comfortzone. Afhankelijk van de gekozen training, nodigt de WOW-mobiel uit tot nadenken, naar je lichaam luisteren of durven. Een leerrijke ervaring die nog lang zal nazinderen!

Maak nu een afspraak!

Let's create something amazing.

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?