NL - FR - EN
Graag een offerte?

Boek: Werken aan werkgeluk

Vers van de pers: het nieuwste boek van de hand van Griet Deca en Kim Hilgert!

Werken aan werkgeluk

Werkgeluk als bedrijfsstrategie

Werkgeluk krijgt vandaag in België meer en meer aandacht. Dat is goed nieuws, want we hinken flink achterop als we naar werkgeluk in Scandinavië of Nederland kijken bijvoorbeeld. Tegelijk schuilt er ook een risico in de groeiende populariteit. Werkgeluk durft immers wel eens versleten worden voor een zweverige lege doos.

Werkgeluk, zoals Kim Hilgert en Griet Deca, co-founders van Tryangle en internationaal actief rond werkgeluk, het zien, staat mijlenver af van oppervlakkige fabeltjes. Sterker nog: duurzaam werkgeluk stoelt op een uitgebreide wetenschap die verankerd zit in de positieve psychologie, de arbeidspsychologie en de economie.

Bestel jouw exemplaar hier

Praktische handleiding voor een duurzaam werkgelukbeleid.

Duurzaam werkgeluk biedt ons trouwens de unieke kans om te realiseren wat welzijn op het werk graag wil, maar niet altijd bereikt: preventie. Het is essentieel te weten wat werkgeluk precies is, wanneer je eraan werkt, met wie en in welke omstandigheden om dankzij duurzaam werkgeluk alle toegedichte voordelen effectief te kunnen realiseren. Vandaar dit boek.

Het doel van dit boek is om jou als preventieadviseur, als HR-professional, als leidinggevende, als zaakvoerder, als manager of als geïnteresseerde in werkgeluk inspiratie, kader, inzichten, voorbeelden, argumenten en technieken te bieden. Er is veel te vertellen over werkgeluk. De onderwerpen in dit boek hebben de auteurs zorgvuldig uitgezocht met veel zin voor realiteit en met het doel voor ogen om jou een praktische handleiding te bieden zodat je met werkgeluk (verder) aan de slag kan gaan. Lees het met zin voor praktische toepassingen binnen de realiteit van jouw organisatie.

Werken aan Werkgeluk boek
Kim Hilgert en Griet Deca - Tryangle

Over de auteurs

Griet Deca en Kim Hilgert zijn Chief Happiness en co-founders van Tryangle. Met hun team verzorgen ze met veel passie training, coaching, teambuilding en consulting rond welzijn op het werk en werkgeluk in bedrijven. In 2019 werd Griet uitgeroepen tot Gelukspersoonlijkheid van het Jaar.

Tryangle is ook de bezieler van de Week van het Werkgeluk in België. Maar wat draagt nu concreet bij tot ons werkgeluk? En wat kunnen we zelf doen?

Griet Deca en Kim Hilgert tonen in hun boek waar het écht om draait en geven tal van voorbeelden ter inspiratie om zelf werk te maken van duurzaam werkgeluk in jouw organisatie.

Wil jij ook een exemplaar bestellen?
Boekpresentatie Werken aan Werkgeluk

Boekvoorstelling

​Op 19 januari 2021 stellen Kim en Griet “Werken aan werkgeluk” voor. Tijdens deze boekvoorstelling:

– ontmoet je de auteurs virtueel
– krijg je een inzicht in de belangrijkste take-aways
– krijg je de kans om al jouw vragen rond werkgeluk te stellen
– kan je natuurlijk jouw exemplaar bestellen

​Verwacht je aan een interactieve en praktische sessie boordevol inzichten waar jij onmiddellijk mee aan de slag kan.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Schrijf je hier in

Ontdek ook… 

Het vorige boek van de hand van Chief Happiness Griet Deca: “Van welvaart naar werkgeluk”

Onder druk van de queeste naar welvaart en de ethos van hard werken, werden overwerkte mensen massaal ziek. Er ontstond een gezond besef dat het zo niet verder kon en er kwam steeds meer aandacht voor welzijn. Welzijn op het werk werd opgenomen in de wetgeving en bij bedrijven werd geschreven aan een welzijnsbeleid. Om welzijn uit de taboesfeer te halen, is er iets meer nodig. Momenteel zitten we op het kantelpunt van welzijn naar werkgeluk, een bijzondere transformatie die logisch voortvloeit uit wat voorafging.

Griet Deca neemt je op sleeptouw door een boeiende wereld in volle verandering op basis van de kennis en inzichten uit haar bijna twintigjarige carrière als bedrijfstrainer. Ze biedt handvaten voor houvast op de cakewalk van feiten, anekdotes en theorieën zodat de huidige (onder)stromen die gezondheid op de werkvloer met zich mee zouden kunnen brengen alle kans op slagen krijgen.

Dit wil ik ook wel ontdekken
Van welvaart naar werkgeluk