Ben jij ook vaak moe?

Veel te veel werk en veel te weinig tijd?

Hulp nodig?

Met je collega’s?

Met je baas?

Met je burn-out?

Happy @ work?

Futloos?

Ben jij gelukkig met je job?

En met de samenwerking met je collega’s?

Nood aan een energyboost?

Hoe wel zit jij in je vel?

En je collega’s?

Kan jij doen wat je graag doet?

Op zoek naar vitaliteit en veerkracht?

Hoe kunnen wij je helpen?

Met je collega’s?

Met je energiebalans?

Met je stress?

Try a different angle!

#Welzijnsinterventies

Tryangle ondersteunt bedrijven en al hun medewerkers op een speelse, gezonde manier in hun welzijn. Onze interventies kunnen kort of minder kort zijn, face to face of vanop afstand, bij jou op het bedrijf of op een andere locatie. Al onze interventies zijn krachtig, confronterend en fun. We zoeken samen hoe jij de controle van jouw (professioneel) leven (opnieuw) in handen kan nemen. Dit doen we door mentale en fysieke beweging, learning by doing en een provocatieve aanpak die jou aan het denken zet. Bij Tryangle zit je goed voor #welzijnsinterventies onder het motto “Try a different angle”.

Ook scholen kunnen bij Tryangle bvba terecht voor welzijnstrainingen op maat van leerkrachten en medewerkers. Vanuit onze eigen ervaring weten we als geen ander hoe je bewustzijn rond welzijn te implementeren in het onderwijs.

Ben je vooral op zoek naar een eerste bewustzijn rond welzijn en wil je er liefst niet teveel tijd aan spenderen? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze webinars. Daar krijg je in 45 minuten heel wat tips, tricks en oefeningen mee om onmiddellijk aan de slag te gaan en je welzijn te verbeteren.

Individueel je energiebalans verbeteren? Probeer de Recharge5.be by Tryangle! Een online welzijnsplatform om binnen 5 dagen je energie terug te vinden.

Zin om er even over te praten?
Aarzel niet
Team Tryangle

Onze diensten

Training

Tryangle bvba ondersteunt bedrijven in hun welzijnsbeleid via toptraining op maat van hun teams en medewerkers. Onze trainingen kenmerken zich door een sterke wetenschappelijke onderbouw, een speelse aanpak vol beweging en learning by doing. We betrekken de deelnemers actief in onze interactieve sessies en bouwen elke training rond ervaringsgericht leren. De gediplomeerde en ervaren welzijnstrainers van Tryangle bvba komen graag bij je langs op kantoor of op een andere locatie. Indien gewenst, brengen we de WOW-mobiel mee om de deelnemers letterlijk uit hun comfortzone te halen. Een absolute aanrader!

Ontdek ons aanbod

Coaching

Onze welzijnscoaches begeleiden in groep een team of individueel elke werknemer van je bedrijf die specifieke ondersteuning nodig heeft op vlak van mentaal of fysiek welzijn, stressmanagement, burn-outpreventie of –re-integratie, productiviteit, concentratie, energie of vitaliteit. Via gesprekken, wandelcoaching, (her)programmatie van de mindset, fysieke beweging, provocatieve coaching en simulatie- en andere oefeningen helpen we de teams om krachtiger samen te werken en de individuele coachee op weg om zijn of haar leven (opnieuw) in handen te nemen. Op die manier verhogen we de veerkracht en maken we de coachee stressbestendig(er). De moeite waard!

Ontdek ons aanbod

Teambuilding

Op zoek naar een fijne activiteit om de collegialiteit van je team te versterken? Nood aan een uitdaging die teamspirit triggert? Search no more want bij Tryangle ben je aan het juiste adres! Met of zonder WOW-mobiel nodigen we de deelnemers uit om samen aan de slag te gaan in een context die het welzijn bevordert, het individu verrijkt en de teamgeest verstevigt. De uitdagingen kunnen fysiek en/of mentaal zijn, met of zonder leeraspect, altijd speels – lachsalvo’s gegarandeerd dus. Een teambuilding die nog lang zal nazinderen!

Ontdek ons aanbod

Tryangle on the road

Heb je de unieke WOW-mobiel al ontdekt? Speciaal ontworpen om allerlei activiteiten mogelijk te maken die het Welzijn Op het Werk verbeteren komt Tryangle graag naar je toe met steeds opnieuw een nieuwe verrassing in de WOW-mobiel. De WOW-mobiel kan je welzijnstraining opfleuren, het perfecte relaxatiemoment bieden, een onverwachte locatie vormen voor een teambuilding en elk bedrijfsevent opfleuren. Met onze WOW-mobiel voor je deur, heb je heel wat bekijks, dus waar wacht je nog op?!

Wij komen naar jouw office!
Boek ons

Let's create something amazing.

Werk met ons samen

“Deze activiteit heeft ons allemaal veel dichter bij elkaar gebracht. Het was een geweldige ervaring voor heel de groep en voor elk team afzonderlijk.”

Isabelle Lelie, coördinator Den Hoopstaak, woonzorgcentra Opcura Opwijk

Ik vond dit een zeer nuttige opleiding, met praktische tips over hoe je ermee aan de slag kan in het team. Een absolute aanrader voor elke leidinggevende. (leidinggevende bij een grote dienstverlener)

Ik kan Tryangle ten zeerste aanraden voor de opleidingen yoga, ademhalingstechnieken, stressreductief bewegen en hun introductie tot mindful werken.

Toon Schouteden, Cevora

De workshop Qi Gong was een verademing. Een ideale mix tussen beweging en inzicht. Direct toepasbaar op de werkvloer.

C.J., Philips

Met onderbouwde en concrete tips, kan ik nu zelf aan de slag om een betere work-life-balance te zoeken. Het leven is te kort om enkel te werken!

A.D., deelnemer

Ik was al sportief bezig, maar ik ontdekte heel wat extra oefeningen die ik gewoon tijdens de werkuren kan doen, dat is dubbele winst!

N.P., deelnemer

Mijn medewerkers zijn enthousiast over de workshops die we volgden bij Tryangle bvba. Deze onderneming werd opgericht door twee dynamische dames met een jarenlange ervaring in welzijnsmaterie.

 

Jessy Scheldeman, facilitymanager bij VLIZ

Dankzij het enthousiasme van Tryangle hebben hun opleidingen een grote impact op de mentale gezondheid van onze bedienden.

T. Schouteden - Cevora

Ik wist niet dat je Pilates ook kon toepassen aan je bureau. Een gezondere houding, minder lichamelijke klachten en een grotere focus zijn het resultaat.

K. F., deelnemer

Cevora schakelt Griet Deca en haar team van Tryangle in om sessies te verzorgen voor bedrijven. Dit zijn workshops en volwaardige opleidingen om werknemers te laten inzien dat bewegen noodzakelijk is. Ik kan Tryangle ten zeerste aanraden.

Toon Schouteden, Cevora

Dankzij de opleiding “ademhalings-en relaxatietechnieken” kan ik de dagelijks stresspieken beter opvangen en slaap ik beter.

J. De Vlieger, Bediende

De opleiding “Relationele mindfulness” heeft m’n team en mezelf geholpen om bewuster met elkaar om te gaan waardoor er minder irritaties en conflicten ontstaan.

C.H., manager

We creëren heel veel stress door onze manier van kijken naar de realiteit: 8/10 is voldoende en dat geeft veel meer rust in m’n hoofd.

K.H., bediende

We kunnen het belang van communicatie niet onderschatten. In tegenstelling tot klassieke cursussen, ligt de focus bij mindful communiceren op het welzijn van de gesprekspartners. Een aanrader!

L.D., manager

Interessant te ontdekken hoe je de breinwetenschap kan gebruiken om efficiënter te werken. Ik onthou vooral dat ik voldoende zorg moet dragen voor mijn grijze cellen!

D.W. , bediende

Heel veel concrete tips en tools om mee aan de slag te gaan.

 

S. VDB, commercieel bediende

De opleidingsdag is voorbij gevlogen. Een dikke merci!

F. V., onthaalbediende

De individuele coaching van Tryangle heeft me heel erg geholpen prioriteiten te stellen en te leren dat je niet voor iedereen goed kan doen. Door de pragmatische aanpak van mijn coach kreeg ik tips mee om snel toe te passen. Op die manier heb ik geleerd wat belangrijk is en wat niet voor mezelf en mijn naaste omgeving. Het was een heel productieve en aangename ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Kim Finoulst, verkoopster

i

x

WIJ STAAN PARAAT OM JE VERDER TE HELPEN,
AARZEL DUS NIET OM ONS TE CONTACTEREN

 

Contact

03 281 60 35
info@tryangle.be

 

GRAAG EEN OFFERTE?