NL - FR - EN
Graag een offerte?

Bedrijfscultuur

Een authentieke en positieve bedrijfscultuur met sterke waarden die ten volle uitgedragen worden door alle lagen van de organisatie, vormt het draagvlak voor sterke resultaten en samenwerking.

Positieve bedrijfscultuur

Tryangle helpt organisaties met het toepassen van de principes van positieve psychologie, het aanmoedigen en uitvoeren van initiatieven en interacties die het werkplezier en de groeimindset ondersteunen, het formuleren en tot leven brengen van krachtige bedrijfs- en team waarden, enz…

Wil je aan de slag met je bedrijfscultuur en een positieve mindset? Wij ondersteunen je team of je organisatie met consulting, training of teambuilding.

 

 

team manifest

Team manifest

De bedrijfscultuur van een organisatie of team is gebaseerd op de intrinsieke waarden die gedefinieerd werden. De meeste bedrijven hebben op papier hun waarden reeds bepaald, maar deze zijn niet altijd terug te vinden in de interne bedrijfscultuur. In een gelukkige bedrijfscultuur werken alle leden van de “tribe” volgens de basiswaarden en binnen de teams en afdelingen is er een evenwichtige vertaling van deze waarden naar de dagdagelijkse praktijk.

De bedrijfswaarden vertalen naar een gelukkige bedrijfscultuur? Start met het schrijven van jullie eigen “Manifest voor werkgeluk”. Tijdens deze workshop worden in team(s) de belangrijkste waarden geselecteerd en gekoppeld aan gedrag. Op basis van deze elementen bepaal je de achtergrond waartegen alle beslissingen genomen worden. Hang het manifest uit op een zichtbare plaats zodat je er altijd aan blijft denken!

Meer weten over deze workshop?

Why not try this angle?