NL - FR - EN
Graag een offerte?

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van uw organisatie of team is gebaseerd op de intrinsieke waarden die gedefineerd zijn. De meeste bedrijven hebben extern hun waarden reeds bepaald, maar deze zijn niet altijd terug te vinden in de interne bedrijfscultuur. In een gelukkige bedrijfscultuur werken alle leden van de “tribe” volgens de basiswaarden en binnen de teams en afdelingen is er een evenwichtige vertaling van deze waarden naar de dagdagelijkse praktijk.

De bedrijfswaarden vertalen naar een gelukkige bedrijfscultuur? Start met het schrijven van het “Manifest voor werkgeluk”. Tijdens deze workshop worden in team(s) de belangrijkste waarden geselecteerd en gekoppeld aan gedrag. Op basis van deze elementen bepaal je de achtergrond waartegen alle beslissingen genomen worden. Hang het manifest uit op een zichtbare plaats zodat je er altijd aan blijft denken!

Verder aan de slag met bedrijfscultuur en een positieve mindset? Tryangle ondersteunt je team of je organisatie met consulting, teambuilding of training.

bedrijfscultuur

Why not try this angle?