NL - FR - EN
Graag een offerte?

Employer Brand

Van werkgeluk een prioriteit maken in jouw organisatie? Een geïntegreerd en menselijk beleid bepalen en uitvoeren?  We gaan graag samen op zoek naar het meest geschikte traject om dit in de praktijk om te zetten.

Een krachtig en authentiek employer brand

Met behulp van een sterke werkgeluk strategie kan je als onderneming het best mogelijke klimaat scheppen zodat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Dat zal niet alleen zorgen voor een productievere omgeving maar tevens een ijzersterk employer brand.

Tryangle ondersteunt management en leidinggevenden een heldere invulling geven aan werkgeluk kan inhouden, passend bij de organisatiecultuur. Daarnaast helpen we bepalen aan welke componenten kan gesleuteld worden en op welke manier, wat de ROI kan zijn en hoe je een werkgeluk strategie kan opstellen en uitrollen.

werken aan werkgeluk
Tryangle workshop

Consulting op maat

Vanuit een intakegesprek en een eventuele meting bepalen we de prioritaire pijler(s) uit de piramide van werkgeluk die onze aandacht vraagt.

Vanuit een startworkshop met alle nodige stakeholders (die we kunnen opbouwen vanuit verschillende werkvormen) overlopen we de elementen die reeds goed lopen en waar de opportuniteiten liggen.

Zo stippelen we een traject naar werkgeluk uit op maat van jouw organisatie en bouwen we een actieplan op.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Toolbox for Happiness at work

Discovery Session

Wil je graag werken aan het werkgeluk van je werknemers of team maar weet je niet goed waar te beginnen?
Dan is een “discovery session” de ideale manier om een sterke start te nemen!

Je ontdekt in deze verkennende in-company workshop van 2u wat werkgeluk precies is en hoe je als organisatie er aan kan sleutelen. We helpen jou op weg om de prioriteiten te definiëren die het best aansluiten op de noden en de cultuur van de onderneming.

Meer informatie over deze workshop
toolbox for happiness at work

Keynotes

Keynotes zoals “Werken aan werkgeluk: why, how & what?” zijn een geschikte manier om higher level management of team leaders aan het denken te zetten over hun impact op het werkgeluk van hun medewerkers.

Je ontdekt hoe je ook in jouw organisatie kan werken aan werkgeluk, zowel op individueel niveau, teamlevel als op vlak van de organisatie.

Ontdek onze populairste keynotes

Webinars voor leidinggevenden en management team members

Heel wat tips en inzichten om te bouwen aan meer werkgeluk kunnen ook in digitale format gegoten worden door webinars te organiseren. Zo kan je een diverse groep bereiken zonder hen fysiek op dezelfde plaats te moeten samenbrengen.

Tryangle kan op deze manier via dynamische webinars leidinggevenden en HR professionals ondersteunen met informatie rond de componenten en ROI van werkgeluk.

Meer weten over onze webinars?
webinars
Chief Happiness Officer

Opleidingen Chief Happiness Officer of werkgelukdeskundige

Als organisatie kan je natuurlijk ook beslissen om ruimte te maken voor welzijn en werkgeluk door bijvoorbeeld een Chief Happiness (Officer) aan te stellen of de ruimte te creëren voor interne werkgeluk ambassadeurs of een heus happiness team.

In onze Chief Happiness Officer opleiding of training werkgelukdeskundige leiden we HR- en andere medewerkers op tot heuse werkgeluk experten die zo de strategie in jouw organisatie verder kunnen ondersteunen, uitdragen en uitrollen.

We zetten onze eigen expertise ook graag in om interne welzijns- of happiness teams te begeleiden om tot de beste resultaten te komen.

Graag meer informatie? Neem contact met ons op!

Why not try this angle?