NL - FR - EN
Graag een offerte?

Motivatie

Geëngageerde werknemers zijn de brandstof van de onderneming. Gedrevenheid en betrokkenheid gecombineerd met de ruimte en autonomie om initiatieven te nemen, te groeien en te leren zorgt voor plezier in het werk, een besmettelijke positieve team vibe en betere prestaties.

Bedrijven die hun werknemers op de juiste manier hierin ondersteunen en begeleiden worden zijn organisaties waar men graag voor wil werken. Leer je werknemers hoe ze hun motivatie kunnen verhogen en hoe ze zelf de touwtjes in handen kunnen nemen.

Werken met zin

De workshop “Werken met zin” biedt inzichten en tools voor meer motivatie, flow, energie en creativiteit o.a. aandachtsmanagement, energiemanagement, autonomie, zingeving,..

Je medewerkers weten weer waarom ze ’s morgens uit bed komen om met plezier te gaan werken ondanks het feit dat niet altijd alles op wieltjes loopt en er heel wat druk op hun schouders rust.

Meer weten over deze workshop?

Neem contact op en we vertellen je er alles over!

Motivatie

Medewerkers die hun werk graag doen zijn beter in hun job. Werknemers die hun werk zinvol vinden en voelen dat ze een belangrijke bijdrage leveren hebben een hogere intrinsieke motivatie en gedrevenheid. Tevens zal een match tussen de missie en waarden van een organisatie en de persoonlijke missie van werknemers zorgen voor een sterk verbondenheids- en verantwoordelijkheidsgevoel.

Tryangle helpt werknemers en teams om meer inzicht te krijgen in de match en de overlap tussen hun persoonlijke drijfveren en doelstellingen en die van het team of de organisatie. Verschillende topics kunnen worden uitgewerkt in de vorm van training, coaching en teambuilding om nog dieper in te gaan op de purpose van teams en medewerkers of om de handvaten voor motivatie vast te nemen.

Overleg met onze experten voor een aanpak op maat
motivatie

Why not try this angle?