NL - FR - EN
Graag een offerte?

Motivatie

Geëngageerde werknemers zijn de brandstof van de onderneming. Gedrevenheid en betrokkenheid gecombineerd met de ruimte en autonomie om initiatieven te nemen, te groeien en te leren zorgt voor plezier in het werk, een besmettelijke positieve team vibe en betere prestaties. Bedrijven die hun werknemers op de juiste manier hierin ondersteunen en begeleiden worden zijn organisaties waar men graag voor wil werken. Leer je werknemers hoe ze hun motivatie kunnen verhogen en hoe ze zelf de touwtjes in handen kunnen nemen.

De workshop “Werken met zin” biedt inzichten en tools voor meer motivatie, flow, energie en creativiteit o.a. aandachtsmanagement, energiemanagement, autonomie, zingeving,.. Je medewerkers weten weer waarom ze ’s morgens uit bed komen om met plezier te gaan werken ondanks het feit dat niet altijd alles op wieltjes loopt en er heel wat druk op hun schouders rust.

Elk van de topics hierboven kan uitgewerkt worden in training, coaching en teambuilding om nog dieper in te gaan op de purpose van teams en medewerkers of om de handvaten voor motivatie vast te nemen.

Why not try this angle?