NL - FR - EN
Graag een offerte?

Positief op het werk

Medewerkers die de principes van mindfulness en positieve psychologie op het werk toepassen zijn minder gevoelig voor toxische stress en werken efficiënter. Ze hebben een positieve mindset die hen helpt om de obstakels op de weg te relativeren of op een creatieve manier aan te pakken. Bovendien kunnen ze de balans tussen hun eigen waarden, de waarden van het bedrijf en hun verantwoordelijkheden bewaren.

Tryangle heeft tal van opleidingen rond positief denken, mindfulness, breinmanagement, perfectionisme, piekeren,…

mindful werken

Introductie tot mindful werken

 

Mindfulness@Work leren kennen? Kies dan voor deze workshop!

Deelnemers ontdekken de principes van mindfulness en leren ze toepassen op de werkrealiteit. Stress, piekeren en concentratieproblemen kunnen worden gereduceerd door bewust te zijn van wat we doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. We geven alvast enkele concrete tips en technieken mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren.

E-learning Mindful Werken

Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks kunnen deelnemers de principes van mindfulness ontdekken en ze leren toepassen in de eigen werkomgeving. Deze cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk doornemen of de hele reeks in één keer volgen.

Deelnemers ontdekken hoe meer bewust te zijn van wat ze doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. Boordevol concrete tips om minder stress toe te laten en meer rust te creëren op het werk en inclusief een handig downloadbaar werkboek bij elke module. De toegang tot de cursus is onbeperkt en deelnemers kunnen dus volledig het eigen tempo bepalen.

Boek je graag voor jezelf? Dan kan je via onderstaande link meteen inschrijven. Heb je interesse om deze e-learning aan te bieden aan meerdere medewerkers? Neem dan zeker contact met ons op!

Bestel nu!
e-learning Mindful Werken
piekerstop

De piekerstop

Vermoeide medewerkers die het niet evident vinden om te focussen. Piekeren is een regelrechte energievreter die de veerkracht kan ondermijnen. Overmatig piekeren kan zelfs een impact hebben op de nachtrust: het kan moeilijk zijn om in slaap te vallen, of wie ‘s nachts even wakker schiet, ziet de mallemolen van gedachten vaak weer meteen op gang komen.

In deze workshop leren deelnemers in 4 stappen hoe ze vat kunnen krijgen op het gepieker en het een flinke STOP toe te roepen. In deze doe-sessie wisselen theorie en oefeningen elkaar vlot af waardoor je de praktische tips & tricks nog dezelfde avond kan toepassen.

Deze workshop kan ook digitaal gevolgd worden.

Meer weten?

Perfectionisme – de valkuilen van (te) goed willen doen

Faalangst, culturele normen, eigen hoge verwachtingen, oplichterssyndroom, allemaal kwelgeesten van deze tijd. Hoe gaan mensen om met eigen grenzen en leerpunten? Hoe kan je voorzichtig loslaten zonder opgeven?

In deze opleiding leren deelnemers hoe verrassend perfect je kan zijn en hoe goed je je kan voelen door te streven naar maximum 8 op 10. De perfecte uitdaging voor elke perfectionist!

Deze workshop kan ook digitaal gevolgd worden, in een online classroom.

Meer info?
perfectionisme
versterk je brein, verbeter je focus

Verbeter je brein, versterk je focus

Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. In deze training ontdekken deelnemers hoe het geheugen werkt, waarom multitasking niet werkt en hoe maximale focus de werkefficiëntie gevoelig verhoogt.

Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken.

Deze workshop kan ook digitaal gevolgd worden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Working mindfully: Griet in actie

Why not try this angle?