NL - FR - EN
Graag een offerte?

Vitaliteit en veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten. Door als organisatie deze (digitale) workshops intern aan te bieden leren medewerkers technieken die zowel curatief als preventief kunnen worden toegepast voor meer veerkracht en vitaliteit.

Op deze manier werk je aan de weerbaarheid van werknemers tegen stress en verhoogde werkdruk en help je hen tevens bewust worden van de eigen energiegevers en -nemers waardoor ze ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

Laat je inspireren door onze meest populaire corporate well-being diensten om medewerkers te ondersteunen:

Fit in je hoofd, wel in je vel

Deze combi-workshop brengt een mix van verschillende welzijnsdrivers en technieken om negatieve stress te doen afnemen: we gaan in op ademhalingsoefeningen, stressreductieve oefeningen, aandachts- en ontspanningstechnieken en we werken actief rond de voordelen van beweging.

Adem je vrij

Medewerkers leren hoe ademhalingstechnieken rust kunnen brengen en het energieniveau beïnvloeden. We zetten in op relaxatietechnieken en concrete tips om stress te voorkomen en op te vangen via de ademhaling.

Meer weten over deze workshops?
Fit in je hoofd, wel in je vel
well-being at work

Yoga aan je bureau

Onze hersenen reageren op prikkels van buitenaf. Yoga helpt rust creëren en je (automatische) respons op alle externe prikkels onder controle te houden. Tryangle ontwikkelde een workshop op maat van de werkomgeving om de technieken van yoga tot bij jou op kantoor te brengen.

Ergonomie bij thuiswerk

In deze interactieve (online) workshop overlopen we aan de basisprincipes van ergonomie en hoe je dit kan toepassen bij thuiswerk. Je ontdekt welke kleine ingrepen je meteen kan doen om je houding te verbeteren en we delen verschillende oefeningen om je lichaam te activeren of net te ontspannen. Op basis van concrete vragen en input van deelnemers, zit (of sta) je na deze workshop met respect voor je lichaam thuis te werken.

Interesse in deze workshops?

Keynotes

Onze keynotes zoals ‘sterker dankzij stress’ en ‘Corporate Well-Being: mythe of realiteit’ zijn geschikte alternatieven om in een kort maar krachtige uiteenzetting inzichten en tips mee te geven aan een grotere groep van medewerkers.

 

Ontdek onze populairste keynotes
keynotes
Digital Detox

Van digitale onrust naar digitaal comfort

Bedrijven, teams en werknemers die hun productiviteit willen verhogen door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie kunnen aan de slag met deze workshop.

Het doel van deze workshop is om digitale onrust (stress) om te zetten naar digitaal comfort en zo (digitaal) welzijn op het werk te ondersteunen. Medewerkers krijgen inzicht en de nodige tools om hun werk- en privéleven in balans te houden. Ze leren gezonder omgaan met technologie en zullen zich daardoor gelukkiger voelen in hun werk.

Wil je dit graag in jouw organisatie toepassen?

Online welzijnsinterventies

Onze tips en inzichten voor meer veerkracht en welzijn op het werk kunnen ook in digitale format gegoten worden. Via deze digitale weg kan je een diverse groep werknemers bereiken zonder hen fysiek op dezelfde plaats te moeten samenbrengen.

Tryangle heeft heel wat leuke webinars, digitale workshops en dagtrainingen en zelfs e-learning trajecten ontworpen om werknemers te informeren en ondersteunen voor meer welzijn op het werk. Zo kunnen we het hebben over hoe je tijdig ongezonde stress kan herkennen en een burn-out kan vermijden, hoe je kan omgaan met een (collega met een) burn-out, krachtige vitaliteitstips voor meer energie, motivatie en veerkracht,…

Meer weten over ons online aanbod?
Mindful werken

E-learning “mindful werken”

Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op de werkrealiteit. Zo leren deelnemers hoe ze meer bewust kunnen zijn van wat ze doen op dit huidige moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. Tevens geven we concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens de werkdag.

Deze online cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. De toegang tot de cursus is onbeperkt en deelnemers kunnen dus volledig op eigen tempo de inhoud doornemen.

Interesse om deze e-learning aan te bieden aan meerdere medewerkers? Neem dan zeker contact met ons op!

Bestel nu!
Sterker dankzij stress

E-learning “Sterker dankzij stress”

Stress omzetten van last naar veerkracht: hoe pak je dat aan? Dankzij deze E-learning leer je het potentiële obstakel dat ongezonde stress vaak is om te buigen in gezonde veerkracht. In deze online cursus “Sterker dankzij stress” versterk je jouw mentale en fysieke gezondheid omdat je gezond leert omgaan met stress.

Hierdoor ga je energieker aan de slag, verbetert je samenwerking met je collega’s, leidinggevenden en klanten én keer je met een fijner gevoel weer naar huis. Schrijf je in voor deze digitale cursus en geef je creatieve brein en je energie een heuse boost.

De toegang tot deze e-learning is onbeperkt en je bepaalt dus volledig zelf het eigen tempo.

Meer weten over deze e-learning?

Welzijnsinterventies op maat

Niet gevonden wat je zocht? We ontwerpen programma’s op maat met een invulling en een blended learning experience die aansluit op jouw bedrijfscultuur. Onze combi-modules zijn ideaal om overkoepelend well-being programma voor een voltallige organisatie vorm te geven.

Daarbij gaan we flexibel aan de slag, zoals bijvoorbeeld: een keynote als kickoff met teambuildingsactiviteiten, verschillende workshops en online webinars. Tryangle biedt tevens (vanuit een in-company perspectief) stress-en burn-out coaching voor medewerkers die hier nood aan hebben.

Neem contact met ons op
welzijnsinterventies op maat
Recharge5

Recharge 5

Met dit laagdrempelig online welzijnsplatform kunnen deelnemers gedurende 1 werkweek een heuse vitaliteitsuitdaging aangaan. Jouw werknemers kunnen individueel of in team aan de slag.

Het programma bevat drie mogelijke niveaus (van beginner tot expert) en biedt je medewerkers een dynamische reeks oefeningen en tips voor meer energie en focus.

Meer weten? Neem contact op!

Why not try this angle?