NL - FR - EN
Graag een offerte?

Vitaliteit en veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten. Door als organisatie deze (digitale) workshops intern aan te bieden leren medewerkers technieken die zowel curatief als preventief kunnen worden toegepast voor meer veerkracht en vitaliteit.

Op deze manier werk je aan de weerbaarheid van werknemers tegen stress en verhoogde werkdruk en help je hen tevens bewust worden van de eigen energiegevers en -nemers waardoor ze ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

Laat je inspireren door onze meest populaire corporate well-being diensten om medewerkers te ondersteunen:

Adem je vrij

Medewerkers leren hoe ademhalingstechnieken rust kunnen brengen en het energieniveau beïnvloeden. We zetten in op relaxatietechnieken en concrete tips om stress te voorkomen en op te vangen via de ademhaling.

Fit in je hoofd, wel in je vel

Deze combi-workshop brengt een mix van verschillende welzijnsdrivers en technieken om negatieve stress te doen afnemen: we gaan in op ademhalingsoefeningen, stressreductieve oefeningen, aandachts- en ontspanningstechnieken en we werken actief rond de voordelen van beweging.

Meer weten over deze workshops?
Fit in je hoofd, wel in je vel

Sterker dankzij stress

Stress omzetten van last naar kracht: hoe? Dankzij deze opleiding leert u een potentieel obstakel ombuigen naar een powertool. Gezonde stress verhoogt de prestatiedrang, maakt alert en boost het creatieve brein. Ontdek tips en tricks om stress gezond te doseren en in te zetten om de productiviteit te verhogen.

Alternatief stress management

Na een analyse van het effect van stress op ons lichaam en de spontane reacties die mensen doorgaans vertonen, zoomen we in op gezondere kanaliseringstechnieken. Deelnemers ontdekken op welke manier je heel bewust kan omgaan met stresssignalen en leren op een andere manier naar de realiteit kijken, met meer inzicht in de eigen denkprocessen en emoties, want gedachten zijn krachten.

We vertellen je graag meer over deze workshops!

Keynotes

 

Onze keynotes zoals ‘sterker dankzij stress’ en ‘bye bye burn-out’ zijn geschikte alternatieven om in een kort maar krachtige uiteenzetting inzichten en alvast enkele tips mee te geven aan een grotere groep van medewerkers.

 

Interesse in onze keynotes? Kijk dan zeker hier eens!
keynotes

Van digitale onrust naar digitaal comfort

Bedrijven, teams en werknemers die hun productiviteit willen verhogen door effectiever en efficiënter om te gaan met digitale werkmiddelen en technologie kunnen aan de slag met deze workshop.

Het doel van deze workshop is om digitale onrust (stress) om te zetten naar digitaal comfort en zo (digitaal) welzijn op het werk te ondersteunen. Medewerkers krijgen inzicht en de nodige tools om hun werk- en privéleven in balans te houden. Ze leren gezonder omgaan met technologie en zullen zich daardoor gelukkiger voelen in hun werk.

Wil je dit graag in jouw organisatie toepassen?

Online welzijnsinterventies

Onze tips en inzichten voor meer veerkracht en welzijn op het werk kunnen ook in digitale format gegoten worden. Via deze digitale weg kan je een diverse groep werknemers bereiken zonder hen fysiek op dezelfde plaats te moeten samenbrengen.

Tryangle heeft heel wat leuke webinars, digitale workshops en e-learning trajecten ontworpen om werknemers te informeren en ondersteunen voor meer welzijn op het werk. Zo kunnen we het hebben over hoe je tijdig ongezonde stress kan herkennen en een burn-out kan vermijden, hoe je kan omgaan met een (collega met een) burn-out, krachtige vitaliteitstips voor meer energie, motivatie en veerkracht,…

Meer weten over ons online aanbod?
Recharge5

Recharge 5

 

Met dit laagdrempelig online welzijnsplatform kunnen deelnemers gedurende 1 werkweek een heuse vitaliteitsuitdaging aangaan. Jouw werknemers kunnen individueel of in team aan de slag.

Het programma bevat drie mogelijke niveaus (van beginner tot expert) en biedt je medewerkers een dynamische reeks oefeningen en tips voor meer energie en focus.

Meer weten? Neem contact op!

Welzijnsinterventies op maat

Niet gevonden wat je zocht? We ontwerpen programma’s op maat met een invulling die aansluit op jouw bedrijfscultuur. Onze combi-modules zijn ideaal om overkoepelend well-being programma voor een voltallige organisatie vorm te geven.

Daarbij gaan we flexibel aan de slag, zoals bijvoorbeeld: een keynote als kickoff met teambuildingsactiviteiten, verschillende workshops en online webinars. Tryangle biedt tevens (vanuit een in-company perspectief) stress-en burn-out coaching voor medewerkers die hier nood aan hebben.

Neem contact met ons op
welzijnsinterventies op maat

E-learning voor minder stress op het werk

Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. In deze E-learning reeks passen we de principes van mindfulness toe op jouw werkrealiteit. Je leert hoe meer bewust te zijn van wat je doet op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen en je krijgt concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren tijdens je werkdag.

Deze online cursus bestaat uit 7 modules die elk een ander aspect van mindfulness op het werk belichten. Je kan de modules afzonderlijk ontdekken of de hele reeks volgen.

De toegang tot de cursus is onbeperkt en deelnemers kunnen dus volledig op eigen tempo de inhoud doornemen. Wie de volledige reeks boekt, krijgt bovendien 2 modules gratis. Interesse om deze e-learning aan te bieden aan meerdere medewerkers? Neem dan zeker contact met ons op!

Bestel nu!

Why not try this angle?