NL - FR - EN
Graag een offerte?

Vitaliteit en veerkracht

Ontdek onze in-company welzijnsinterventies die we op maat van jouw bedrijfscultuur inzetten. Door als organisatie deze workshops intern aan te bieden leren medewerkers technieken aan die zowel curatief als preventief kunnen worden toegepast voor meer veerkracht en vitaliteit.

Op deze manier werk je aan de weerbaarheid van werknemers tegen stress en verhoogde werkdruk en help je hen tevens bewust worden van de eigen energiegevers en -nemers waardoor ze ook zelf (pro-)actief kunnen ingrijpen als de balans in het gedrang komt.

Laat je inspireren door onze meest populaire corporate well-being diensten om medewerkers te ondersteunen:

Stressreductief bewegen

Zitten is het nieuwe doodgaan. Met de oefeningen in deze workshop doen deelnemers inspiratie op om makkelijk extra beweging te incorporeren tijdens een dag op kantoor. Een erg effectieve tool om het stressgehalte te doen dalen.

Yoga aan je bureau

Onze hersenen reageren op prikkels van buitenaf. Yoga helpt rust creëren en je (automatische) respons op alle externe prikkels onder controle te houden. Tryangle ontwikkelde een workshop op maat van de werkomgeving om de technieken van yoga tot bij de medewerker op kantoor te brengen.

Adem je vrij

Medewerkers leren hoe ademhalingstechnieken rust kunnen brengen en het energieniveau beïnvloeden. We zetten in op relaxatietechnieken en concrete tips om stress te voorkomen en op te vangen via de ademhaling.

Fit in je hoofd, wel in je vel

Deze combi-workshop brengt een mix van verschillende welzijnsdrivers en technieken om negatieve stress te doen afnemen: we gaan in op ademhalingsoefeningen, stressreductieve oefeningen, aandachts- en ontspanningstechnieken en we werken actief rond de voordelen van beweging.

Fit in je hoofd, wel in je vel
Recharge5

Recharge 5

Met dit laagdrempelig online welzijnsplatform kunnen deelnemers gedurende 1 werkweek een heuse vitaliteitsuitdaging aangaan. Jouw werknemers kunnen individueel of in team aan de slag.

Het programma bevat drie mogelijke niveaus (van beginner tot expert) en biedt je medewerkers een dynamische reeks oefeningen en tips voor meer energie en focus.

Meer weten? Neem contact op!

Keynotes

 

Onze keynotes zoals ‘sterker dankzij stress’ en ‘bye bye burn-out’ zijn geschikte alternatieven om in een kort maar krachtige uiteenzetting inzichten en alvast enkele tips mee te geven aan een grotere groep van medewerkers.

 

Interesse? Laten we eens praten!
keynotes
welzijnsinterventies op maat

Welzijnsinterventies op maat

 

Niet gevonden wat je zocht? We ontwerpen programma’s op maat met een invulling die aansluit op jouw bedrijfscultuur. Onze combi-modules zijn ideaal om overkoepelend well-being programma voor een voltallige organisatie vorm te geven.

Daarbij gaan we flexibel aan de slag, zoals bijvoorbeeld: een keynote als kickoff met teambuildingsactiviteiten, verschillende workshops en online webinars. Tryangle biedt tevens (vanuit een in-company perspectief) stress-en burn-out coaching voor medewerkers die hier nood aan hebben.

 

Neem contact met ons op

Why not try this angle?