NL - FR - EN
Graag een offerte?

Vitaliteit en veerkracht

Met verschillende welzijnsinterventies leren we werknemers technieken aan die ze curatief en preventief kunnen toepassen om te werken aan hun veerkracht en vitaliteit. Door als organisatie deze workshops intern aan te bieden werk je enerzijds aan de kracht en weerbaarheid tegen stress en verhoogde werkdruk. Anderzijds worden de deelnemers bewust van hun eigen energiegevers en -nemers waardoor ze actief kunnen ingrijpen als de balans dreigt te verdwijnen.

De meest gevraagde training is “Fit in je hoofd, wel in je vel”. Een hands-on dag waarin zowel aan de fysieke als de mentale gezondheid gewerkt wordt met als doel medewerkers bewust te maken van hun huidig energieniveau en hen de nodige tools aan te bieden om verantwoordelijkheid te nemen om voor zichzelf te zorgen. De basisprincipes: learning-by-doing, fun en beweging!

Andere opties: Recharge5, een online welzijnsplatform om gedurende 1 week te werken aan de vitaliteit, workshops als “Yoga aan je bureau”, “Qi Gong, werken met vitaliteit” en programma’s op maat tijdens health weeks, gezondheidsdagen enz.

Tryangle biedt ook stress-en burn-outcoaching aan voor medewerkers die hier nood aan hebben.

Recharge5

Why not try this angle?