NL - FR - EN
Graag een offerte?

Werkgelukstrategie

Van werkgeluk een prioriteit maken in jouw organisatie? Een geïntegreerd en menselijk beleid bepalen en uitvoeren?  We gaan graag samen op zoek naar het meest geschikte traject om dit in de praktijk om te zetten.

Tryangle workshop

Consulting op maat

Vanuit een intakegesprek en een eventuele meting kiezen we een prioritaire pijler uit de piramide van werkgeluk die aandacht vraagt.

Vanuit een startworkshop met alle nodige stakeholders (die we opbouwen aan de hand van verschillende mogelijke werkvormen) overlopen we de elementen die reeds goed lopen of ontwikkeld en consolideren we die met de noden en opportuniteiten.

Zo stippelen we een traject naar werkgeluk uit op maat van jouw organisatie en bouwen we een actieplan op.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Toolbox for Happiness at work

Discovery Session

Wil je graag werken aan het werkgeluk van je werknemers of team maar weet je niet goed waar te beginnen?
Dan is een “discovery session” de ideale manier om een sterke start te nemen!

Je ontdekt in deze verkennende in-company workshop van 2u wat werkgeluk precies is en hoe je als organisatie er aan kan sleutelen. We helpen jou op weg om de prioriteiten te definiëren die het best aansluiten op de noden en de cultuur van de onderneming.

Meer informatie over deze workshop
toolbox for happiness at work

Keynotes

Keynotes zoals “Werken aan werkgeluk: why, how & what?” zijn een geschikte manier om higher level management of team leaders aan het denken te zetten over hun impact op het werkgeluk van hun medewerkers.

Je ontdekt hoe je ook in jouw organisatie kan werken aan werkgeluk, zowel op individueel niveau, teamlevel als op vlak van de organisatie.

Meer weten over onze keynotes?

Webinars voor leidinggevenden en management team members

Heel wat tips en inzichten om te bouwen aan meer werkgeluk kunnen ook in digitale format gegoten worden door webinars te organiseren. Zo kan je een diverse groep bereiken zonder hen fysiek op dezelfde plaats te moeten samenbrengen.

Tryangle kan op deze manier via dynamische webinars leidinggevenden en HR professionals ondersteunen met informatie rond de componenten en ROI van werkgeluk.

Meer weten over onze webinars?

Why not try this angle?