NL - FR - EN
Graag een offerte?

Wat doen we?

Werken aan welzijn en werkgeluk

uitdagingen op de werkvloer

De uitdaging:
werken maakt ziek / gedemotiveerd

De kranten staan er vol van en de cijfers zijn ondertussen alarmerend geworden. Het is niet zo fantastisch gesteld met de motivatie en de energie van onze Belgische werknemers.

De problematiek rond stress op het werk, presenteïsme, absenteïsme, verlaagd engagement en allerlei negatieve gevoelens op het werk is alomtegenwoordig en valt niet meer te ontkennen.

Er is dus stevig werk aan de winkel. Werken aan welzijn en werkgeluk is het tegengif voor al deze hedendaagse uitdagingen op de werkvloer.

 

Meer weten?

De oplossing:
werken aan werkgeluk

En het goede nieuws? Werken aan welzijn en werkgeluk heeft wel degelijk een stevige ROI!

We hoeven trouwens niet enkel een curatieve insteek aan te houden om de uitdagingen aan te gaan. Wanneer we het ook preventief én positief aanpakken, en durven te denken vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid tussen werknemer en werkgever, liggen de opportuniteiten voor het grijpen.

De wetenschap is er het er immers roerend mee eens: “Well-being and happiness at work drive performance”. 

 

De ROI van werkgeluk
Tryangle training

De Tryangle aanpak

Tryangle heeft een ruim aanbod om op maat van de organisatienoden en bedrijfscultuur te werken aan welzijn en werkgeluk.

Op basis van een eigen piramidemodel maken we organisaties bewust van de deelthema’s, opportuniteiten en ROI van werkgeluk. We helpen bedrijven om welzijn en werkgeluk te integreren in hun algemene strategie en ondersteunen en begeleiden tevens de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten.

We reiken oplossingen aan voor organisaties en hun medewerkers onder de vorm van training, consulting, coaching, teambuilding, webinars, lezingen,.. We komen graag bij je langs op kantoor of op een andere locatie. Indien gewenst, brengen we de WOW-mobiel mee om de deelnemers letterlijk uit hun comfortzone te halen.

Ontdek ons aanbod

Tryangle digitaal

Onze trainingen, workshops, consulting en lezingen kunnen natuurlijk fysiek plaatsvinden, maar we brengen de ‘Try a different Angle’ stijl ook digitaal tot leven onder allerlei online formats.

Via webinars, online workshops en trainingen en e-learning trajecten worden alle inzichten, tips en oefeningen voor alle mogelijke thema’s rond welzijn en geluk op het werk op het scherm getoverd en hoe je je (home-)office zelfs niet te verlaten.

We creëren ook met veel plezier een blended learning experience onder de vorm van een ideale combinatie tussen off-en online learning. Wil je hier graag eens over sparren met onze Chief Happiness Griet Deca? Neem dan zeker contact op met griet@tryangle.be.

Meer informatie over ons online aanbod?
Tryangle Academy
pers

Tryangle in de pers

Benieuwd welke artikels, opiniestukken en persberichten rond welzijn en werkgeluk er van onze hand reeds verschenen zijn?

Ontdek het hier!

De Week van het Werkgeluk

Omdat er nog heel wat opportuniteiten zijn om het werkgeluk in België te verbeteren, zet Tryangle graag de schouders onder de ‘Week van het Werkgeluk’.

Dit internationaal initiatief vindt jaarlijks plaats tijdens de laatste werkweek van september. Een uitgelezen kans om stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie omgaat met het werkgeluk van je medewerkers.

De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen, elkaar te inspireren en van werken aan werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. Deze themaweek wil een echte katalysator zijn om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen.

Meer informatie over de Week van het Werkgeluk?