NL - FR - EN
Graag een offerte?

Live Online Training:
mindful werken


Dat mindfulness stress vermindert, is al langer bewezen. Ontdek in deze training de principes van mindfulness en leer hoe je ze kan toepassen in je eigen werkomgeving.

mindful werken

Raas je in volle snelheid door het leven? Pieker je vaak over het verleden of de toekomst? Neemt stress de bovenhand? Dan nodigen wij je graag uit voor de opleiding ‘Een introductie tot mindful werken’.

Mindfulness brengt rust in je hoofd. Stress krijgt geen kans meer en je leeft meer in het nu. Je ontdekt hoe je mindful kunt eten, bewegen én werken. Ontdek de basisprincipes van mindfulness en heel wat tools om op het hier en nu te focussen en tot rust te komen. Verbeter je communicatie, ga beter om met stress en verhoog je draagkracht tijdens je werkdag. 

Meer info en tickets

Deze online workshop biedt een interactieve leerervaring waarin je zowel belangrijke inzichten, informatie en tips meekrijgt, maar waar je ook concreet aan de slag gaat met oefeningen en voorbeeldsituaties.

Het aantal deelnemers is beperkt tot een kleine groep zodat er voldoende ruimte is voor specifieke vragen en verdieping.

Je kan individueel of samen met enkele collega’s deelnemen aan deze training in open aanbod. Tevens ontmoet je er gelijkgestemde professionals die eigen uitdagingen en voorbeeldcases samenbrengen.

Schrijf je je samen in met meerdere collega(s)? Dan krijg je een korting op je ticketprijs!

Dagtraining “Introductie tot mindful werken”

dinsdag 16 november 2021 – 9u tot 17u

Deze live online training biedt je
– De basisprincipes van mindfulness
– Tools om op het hier en nu te focussen, want je zorgen maken over het verleden of de toekomst heeft geen zin.
– Tips waardoor je doelgericht en duidelijk met collega’s en klanten communiceert. Daardoor verloopt de samenwerking vlotter.
– Rustmomenten waardoor je beter met stress omgaat.
– Oefeningen en tips om tot rust te komen
– Oefeningen die je draagkracht verhogen
– Mindful communiceren en bewegen

Ticketprijs per persoon: 235€ (incl. BTW)
Schrijf je samen in met meerdere collega’s? Dan krijg je korting op je ticketprijs!

Inschrijven
Live Online Training

Interesse om deze opleiding in-company aan te bieden aan jouw medewerkers?

Neem contact met ons op!