NL - FR - EN
Graag een offerte?

Live Online Training

Digitale workshops en dagtrainingen
voor meer verbinding, welzijn en geluk op het werk.

Tryangle is een specialist in het uitwerken van trajecten op maat voor organisaties en hun medewerkers, onder de vorm van zowel fysieke interventies als in digitale formats.
Op herhaaldelijk verzoek hebben we voor het najaar van 2020 tevens een open aanbod voorzien van enkele online trainingen rond enkele van de meest populaire onderwerpen.

Ben je werknemer, teamleader, Chief Happiness Officer, HR verantwoordelijke, preventie-adviseur,... en wil je graag op eigen initiatief deelnemen? Maak kennis met onze trainers en onze topics tijdens onderstaande digitale trainingen. Deze workshops komen in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Op weg naar een work-life blend

dinsdag 22 september 2020 – 9u00 tot 12u30

Streef je naar de perfecte balans tussen werk en privé? En bots je onderweg op twijfel, onmacht en frustratie? Indien wel, dan is deze online workshop iets voor jou! Kom ontdekken hoe je impact kan uitoefenen op de verhouding tussen deze 2 belangrijke aspecten van jouw leven. We gaan aan de slag met time- en energiemanagement, communicatie en mindset en we leren mild te zijn voor onszelf. In deze sessie ontdek je naast de voordelen en de basisprincipes hoe je praktische stappen kan zetten naar meer rust en minder frustratie.

Meer info en Inschrijven

Hoe draag ik zorg voor ergonomie bij thuiswerk?

dinsdag 29 september 2020 – 14u00 tot 17u30

In deze online workshop overlopen we aan de hand van de basisprincipes van ergonomie hoe je dit kan toepassen bij thuiswerk. Op een interactieve manier kan je onmiddellijk een aantal kleine ingrepen doen om je houding gezonder te maken, ontdek je stretchoefeningen om je lichaam te activeren of te ontspannen. Op basis van concrete vragen en input van de deelnemers, zit of sta je na deze workshop met respect voor je lichaam thuis te werken.

Meer info en inschrijven

(Remote) ontwikkelingsgesprekken

vrijdag 23 oktober 2020 – 9u00 tot 16u30

Periodieke ontwikkelingsgesprekken of performance reviews zijn broodnodig, maar kunnen heel wat stress veroorzaken. Onzekerheid ontstaat vaak bij de medewerker terwijl die gesprekken veel vragen van de HR-verantwoordelijke of de leidinggevende. Als deze gesprekken dan ook nog eens op afstand moeten plaatsvinden, is een extra training geen overbodige luxe. In deze online workshop overlopen we in een notendop de do’s en don’ts van een online face-2-facegesprek om dan via oefeningen, simulaties en veel interactie te ondervinden wat werkt, wat niet werkt en hoe je jezelf hierin kan ontwikkelen. We besteden extra aandacht aan lichaamstaal en technische issues. De deelnemers kunnen zelf cases aanbrengen om concreet te oefenen.

Meer info en inschrijven

Digitaal deconnecteren

woensdag 28 oktober 2020 – 9u00 tot 16u30

Stress, concentratieverlies, nervosiiteit en/of uitputting … Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Deconnectie betekent het bewust loslaten van digitale communicatiemiddelen. Laat dat nu net voor velen minder evident zijn dan het lijkt. Via de smartphone hebben we 24/7 toegang tot onze (professionele) e-mail, een onuitputtelijke stroom van informatie via social media en WhatsApp. De risico’s zijn duidelijk: de grenzen tussen privé en werk vervagen in die mate dat het stressniveau serieus kan stijgen. Voortdurend verbonden zijn kan op die manier overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

Meer info en inschrijven

Verzuim – en re-integratiegesprekken

dinsdag 10 november 2020 – 9u00 tot 16u30

Je hebt het vast al wel eens meegemaakt. Een medewerker heeft medische of psychosociale problemen, is (langdurig) afwezig en mag uiteindelijk weer aan de slag. We zoomen in op je rol en verantwoordelijkheid als leidinggevende en/of HR de aanpak van verzuim en re-integratie. Je verwerft inzicht in de verschillende soorten verzuim, de oorzaken en de gevolgen ervan. Je leert gesprekken voeren over verzuim en re-integratie zodat de medewerker op een duurzame manier aan de slag kan blijven of terug aan de slag kan gaan.

Meer info en inschrijvingen

Leiderschap voor een sterke toekomst

donderdag 19 november 2020 – 9u00 tot 16u30

Als leidinggevende doe je je uiterste best om deze uitzonderlijke tijden te begrijpen en om antwoorden en oplossingen te zoeken voor de vele vragen en problemen waar jij mee zit, je gezin, je teamleden, je collega’s, je klanten. Vaak is het antwoord momenteel “ik weet het niet”. Onzekerheid en grote veranderingen maken dat we moeite hebben om ons nu te positioneren voor de toekomst.

Onze focus ligt hierbij doorgaans op de omstandigheden en condities buiten onze invloed. Het enige waar we echter controle over hebben is onszelf. Wil je morgen thriven ipv te surviven, focus je dan op vandaag en op wat je nu kan doen om je voor te bereiden op morgen. Want één ding is zeker: deze crisis gaat tot een hoop opportuniteiten leiden voor mensen die ze kunnen en willen zien.

Meer info en inschrijven

EHBC (Eerste Hulp Bij Communicatie) bij langdurig afwezigen

donderdag 26 november 2020 – 9u00 tot 12u30

Vindt u het moeilijk om bij langdurige ziekte op een gezonde manier contact te houden met een afwezige medewerker of collega? Voor velen zijn deze contacten een moeilijk opdracht. Maar een goede communicatie tijdens de afwezigheidsperiode is essentieel voor een geslaagde terugkeer of voor het vinden van een gepaste oplossing. Tijdens deze online workshop ontdekt u EHBC; eerste hulp bij communicatie met langdurig afwezigen. U ontdekt do’s en don’ts. Deze workshop is een praktische leidraad rond communicatie voor iedereen die in contact komt met langdurig afwezigen.

Meer info en inschrijven

Introductie tot mindful werken

donderdag 3 december 2020 – 9u00 tot 16u30

Raas je in volle snelheid door het leven? Pieker je vaak over het verleden of de toekomst? Neemt stress de bovenhand? Dan nodigen wij je graag uit voor de opleiding ‘Een introductie tot mindful werken’. Mindfulness brengt rust in je hoofd. Stress krijgt geen kans meer en je leeft meer in het nu. Je ontdekt hoe je mindful kunt eten, bewegen én werken.

Meer info en inschrijven

De impact van stress op communicatie

maandag 7 december 2020 – 9u00 tot 12u30

Negatieve stress heeft een heel vervelende impact op onze communicatie. De ene slaat dicht onder spanning terwijl de ander er net dingen uitfloept waar je misschien beter twee keer over nadacht. In deze online training ontrafelen we het mechanisme van stress, analyseren hoe het komt dat jij eerder stil wordt of net begint te ratelen en leren tips en technieken om minder speelbal te zijn van je stresshormonen. Laat stress je niet langer tot conflicten, misverstanden of agressieve communicatie brengen en schrijf je vandaag nog in!

Meer info en inschrijvingen

Interesse in een (online) training op maat?

Ontdek alle thema's in ons aanbod

Op zoek naar digitale inspiratie voor meer welzijn en geluk op het werk?

Ontdek onze andere digitale werkvormen