NL - FR - EN
Graag een offerte?

Live Online Training

Digitale workshops en dagtrainingen
voor meer verbinding, welzijn en geluk op het werk.

Tryangle is een specialist in het uitwerken van trajecten op maat voor organisaties en hun medewerkers, onder de vorm van zowel fysieke interventies als in digitale formats.
Op herhaaldelijk verzoek hebben we tevens een open aanbod voorzien van enkele online trainingen rond enkele van de meest populaire onderwerpen.

Ben je werknemer, teamleader, Chief Happiness Officer, HR verantwoordelijke, preventie-adviseur,... en wil je graag op eigen initiatief deelnemen? Maak kennis met onze trainers en onze topics tijdens onderstaande digitale trainingen. Deze workshops komen in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Op weg naar een work/life blend

maandag 25 oktober 2021 – 9u00 tot 12u00

Streef je naar de perfecte balans tussen werk en privé? En bots je onderweg op twijfel, onmacht en frustratie? Indien wel, dan is deze online workshop iets voor jou!

Kom ontdekken hoe je impact kan uitoefenen op de verhouding tussen deze 2 belangrijke aspecten van jouw leven. We gaan aan de slag met time- en energiemanagement, communicatie en mindset en we leren mild te zijn voor onszelf. In deze sessie ontdek je naast de voordelen en de basisprincipes hoe je praktische stappen kan zetten naar meer rust en minder frustratie.

Schrijf je in

Verzuim- en re-integratiegesprekken

dinsdag 26 oktober 2021 – 9u tot 17u

Je hebt het vast al wel eens meegemaakt. Een medewerker heeft medische of psychosociale problemen, is (langdurig) afwezig en mag uiteindelijk weer aan de slag.

In deze workshop zoomen we in op je rol en verantwoordelijkheid als leidinggevende en/of HR de aanpak van verzuim en re-integratie. Je verwerft inzicht in de verschillende soorten verzuim, de oorzaken en de gevolgen ervan. Je leert gesprekken voeren over verzuim en re-integratie zodat de medewerker op een duurzame manier aan de slag kan blijven of terug aan de slag kan gaan.

Meer info en tickets

Digitaal deconnecteren

maandag 8 november 2021 – 9u00 tot 12u30

Stress, concentratieverlies, nervositeit en/of uitputting … Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Deconnectie betekent het bewust loslaten van digitale communicatiemiddelen. Laat dat nu net voor velen minder evident zijn dan het lijkt.

Via de smartphone hebben we 24/7 toegang tot onze (professionele) e-mail, een onuitputtelijke stroom van informatie via social media en WhatsApp. De risico’s zijn duidelijk: de grenzen tussen privé en werk  vervagen in die mate dat het stressniveau serieus kan stijgen. Voortdurend verbonden zijn kan op die manier overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

Schrijf je in

Feedback geven in een digitaal tijdperk

dinsdag 9 november 2021 – 9u tot 17u

Feedback is een cruciaal aspect van gezonde communicatie. We denken vaak veel, maar zeggen we ook wat we denken? En hoe brengen we onze boodschap over als we constructief willen zijn? Hoe ga je om met feedback die op je pad komt of juist niet op het moment dat je het nodig hebt?

Al deze vragen zullen een duidelijk antwoord vinden tijdens deze sessie. Verwacht praktische tips en trucs, best & horrible practices, oefeningen, inzichten, technieken en humor.

Inschrijven
feedback
(remote) ontwikkelingsgesprekken (image)

(Remote) ontwikkelingsgesprekken

maandag 15 november 2021 – 9u00 tot 17u

Periodieke ontwikkelingsgesprekken of performance reviews zijn broodnodig, maar kunnen heel wat stress veroorzaken. Onzekerheid ontstaat vaak bij de medewerker terwijl die gesprekken veel vragen van de HR-verantwoordelijke of de leidinggevende. Als deze gesprekken dan ook nog eens op afstand moeten plaatsvinden, is een extra training geen overbodige luxe.

In deze online workshop overlopen we in een notendop de do’s en don’ts van een online face-2-facegesprek om dan via oefeningen, simulaties en veel interactie te ondervinden wat werkt, wat niet werkt en hoe je jezelf hierin kan ontwikkelen. We besteden extra aandacht aan lichaamstaal en technische issues. De deelnemers kunnen zelf cases aanbrengen om concreet te oefenen.

Inschrijven

Introductie tot mindful werken

dinsdag 16 november 2021 – 9u tot 17u

Raas je in volle snelheid door het leven? Pieker je vaak over het verleden of de toekomst? Neemt stress de bovenhand? Dan nodigen wij je graag uit voor de opleiding ‘Een introductie tot mindful werken’. Mindfulness brengt rust in je hoofd. Stress krijgt geen kans meer en je leeft meer in het nu. Je ontdekt hoe je mindful kunt eten, bewegen én werken.

In deze live online training ontdek je de basisprincipes van mindfulness, tools om op het hier en nu te focussen, tips waardoor je doelgericht en duidelijk met collega’s en klanten communiceert, je ontdekt oefeningen en tips om tot rust te komen waardoor je beter met stress omgaat, oefeningen die je draagkracht verhogen en hoe je kan mindful communiceren en bewegen tijdens je werkdag. 

Inschrijven
versterk je brein

Versterk je brein, verbeter je geheugen

maandag 22 november 2021 – 9u tot 17u

Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. Vanuit de breinwetenschap zijn er heel wat nuttige tips en tricks te verzamelen om jouw denken en werken efficiënter en minder belastend te maken.

In deze training ontdek je hoe je geheugen werkt, ervaar je dat multitasking niet werkt en leer je hoe je maximaal kan focussen waardoor je werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een absolute aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken.

Meer info en tickets

Hoe draag ik zorg voor ergonomie bij thuiswerk?

dinsdag 23 november 2021 – 13u tot 16u

In deze online workshop overlopen we aan de hand van de basisprincipes van ergonomie hoe je dit kan toepassen bij thuiswerk. Op een interactieve manier kan je onmiddellijk een aantal kleine ingrepen doen om je houding gezonder te maken, ontdek je stretchoefeningen om je lichaam te activeren of te ontspannen.

Op basis van concrete vragen en input van de deelnemers, zit of sta je na deze workshop met respect voor je lichaam thuis te werken.

Info en tickets
ergonomie bij thuiswerk
EHBC

Eerste Hulp Bij Communicatie met langdurig afwezigen

donderdag 25 november 2021 – 9u00 tot 12u00

Vind je het moeilijk om bij langdurige ziekte op een gezonde manier contact te houden met een afwezige medewerker of collega? Voor velen zijn deze contacten een moeilijke opdracht. Een goede communicatie tijdens de afwezigheidsperiode is echter essentieel voor een geslaagde terugkeer of voor het vinden van een gepaste oplossing.

Tijdens deze online workshop ontdek je EHBC; eerste hulp bij communicatie met langdurig afwezigen, boordevol do’s en don’ts. Deze workshop is een praktische leidraad rond communicatie voor iedereen die in contact komt met langdurig afwezigen.

Info en tickets

Stress intomen = burn-out voorkomen

dinsdag 30 november 2021 – 9u tot 17u

Na een analyse van het effect van stress op ons lichaam en spontane reacties op stress, zoomen we in op gezondere kanaliseringstechnieken. Je ontdekt op welke manier je bewust kan omgaan met stress-signalen en leert op een minder stresserende manier naar de realiteit kijken. We onderzoeken de verschillende fases in een burn-outproces en geven tips om burn-out te voorkomen en te genezen.

Door middel van oefening en experiment ontdek je hoe je je veerkracht kan verhogen, hoe je stress kan voorkomen en opvangen en hoe je werkelijk tot rust kan komen. Een must voor iedereen die geconfronteerd wordt met negatieve stress.

Graag nu al inschrijven? Klik hier!

Stress en burn-out voorkomen
Leiderschap

Futureproof leadership

donderdag 9 december 2021 – 9u tot 17u

Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders, zeker in tijden van crisis. Meer dan ooit is er nood aan reflectie en laat het hoofd van de meeste leidinggevenden daar nu net niet naar staan wanneer je met jouw team in woelig water terecht komt. Op dat punt lopen heel wat leidinggevenden vast. Hoe pak je dat aan stilstaan bij je gedrag en je (voorbeeld)rol als leider in moeilijke tijden? Hoe weersta je aan de typische reactie van te vervallen in een directieve leiderschapsstijl? En wat doe je met de massa’s vragen die op je afkomen en waar jij ook niet altijd een antwoord op hebt?

Aan de hand van best & horrible practices nodigt leidinggevende Griet Deca je uit om jouw opties te verkennen.

Info en tickets

Versterk het engagement en verhoog de productiviteit van je medewerkers

dinsdag 14 december 2021 – 9u tot 17u

Wist je dat gemiddeld in België slechts 1 op 10 werknemers echt geëngageerd aan het werk zijn? Bijzonder pijnlijk, zeker als je weet dat we heel wat meer tijd aan het werk zijn in ons leven dan dat we genieten van onze vrije tijd.

Dat employee engagement flink rendeert voor de werkgever is ondertussen wel duidelijk: geëngageerde medewerkers zijn productiever, minder vaak afwezig door ziekte en zullen niet zo snel op zoek gaan naar een andere werkgever. Engagement rendeert echter ook voor de medewerker in zijn of haar zoektocht naar zinvol werk.

Info en tickets
engagement en productiviteit

Interesse in een (online) training op maat?

Ontdek alle thema's in ons aanbod

Op zoek naar digitale inspiratie voor meer welzijn en geluk op het werk?

Ontdek onze andere digitale werkvormen