NL - FR - EN
Graag een offerte?

Live Online Training

Digitale workshops en dagtrainingen
voor meer verbinding, welzijn en geluk op het werk.

Tryangle is een specialist in het uitwerken van trajecten op maat voor organisaties en hun medewerkers, onder de vorm van zowel fysieke interventies als in digitale formats.
Op herhaaldelijk verzoek hebben we tevens een open aanbod voorzien van enkele online trainingen rond enkele van de meest populaire onderwerpen.

Ben je werknemer, teamleader, Chief Happiness Officer, HR verantwoordelijke, preventie-adviseur,... en wil je graag op eigen initiatief deelnemen? Maak kennis met onze trainers en onze topics tijdens onderstaande digitale trainingen. Deze workshops komen in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Digitaal deconnecteren

dinsdag 26 april 2022 – 9u tot 12u30

Stress, concentratieverlies, nervositeit en/of uitputting,… Door te vaak op ons (smartphone)scherm te kijken, lopen we het risico op een overdosis. Voortdurend verbonden zijn kan stress en overspanning en op lange termijn een burn-out in de hand werken.

In deze live online workshop ontdek je wat digistress precies is, hoe je kan leren deconnecteren en hoe je gezonder gebruik kan maken van je smartphone en andere communicatietools.

Inschrijven

Interesse in een (online) training op maat?

Ontdek alle thema's in ons aanbod

Op zoek naar digitale inspiratie voor meer welzijn en geluk op het werk?

Ontdek onze andere digitale werkvormen