NL - FR - EN
Graag een offerte?

Tryangle online aanbod

Online training - Webinars - E-learning

Onze trainingen, workshops en consulting activiteiten voor meer welzijn en geluk op het werk zijn niet enkel beschikbaar als klassieke groepstraining en one-on-one formats. De inzichten, tips en tricks die tot leven gebracht worden door de experten uit het Tryangle team, werden nu ook in een digitaal jasje gestopt.

Ontdek hieronder alle beschikbare formats in onze virtual learning journey.

live online training

Digitale trainingen en workshops

Deze online workshops en trainingen zijn dynamisch en interactief. De ervaren trainers van Tryangle maken creatief en maximaal gebruik van alle tools en opties binnen de online omgeving, zodat deelnemers het maximum uit de digitale leerervaring kunnen halen.

Alle werkgelukthema’s uit de Tryangle piramide kunnen op maat worden uitgewerkt voor teams en medewerkers binnen één organisatie. Boek één of meerdere workshops (3u) of dagtrainingen, of vraag aan onze corporate well-being experten en Chief Happiness Officers naar een (digitaal) combinatietraject op maat.

***NIEUW: Open aanbod najaar 2020***
Wil je als individu graag deelnemen aan een online Tryangle training? Je kan momenteel inschrijven voor één van onze live online trainingen in open aanbod. Klik op de link voor meer informatie over de digitale workshops vanaf september 2020.

Ontdek ons open aanbod voor het najaar 2020

Webinars

Een webinar is een digitale lezing of presentatie die plaatsvindt met een uitsluitend online publiek. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien en horen.

De presentator maakt gebruik van een videocamera (of webcam) en microfoon, maar deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar. Daardoor is dit medium beperkt in het niveau van interactie met het publiek, maar onze webinar hosts maken er in geheel typische Tryangle stijl altijd iets dynamisch van!

Klik op de link om meer te weten te komen over de Tryangle webinars, ontdek alvast enkele populaire onderwerpen ter inspiratie of pik een gratis proevertje mee.

Meer weten over onze webinars? Klik hier!
Tryangle webinar
e-learning Mindful Werken

E-learning

Een E-learning traject is een online cursus bestaande uit verschillende modules met doorgaans een combinatie van videomateriaal en een werkboek, waarbij de deelnemers geheel het eigen tempo kunnen bepalen. De toegang is onbeperkt dus men kan de modules afzonderlijk doornemen, bijvoorbeeld éénmaal per week of de hele reeks in één keer volgen.

Ontdek nu op onze Tryangle Academy het e-learning traject “mindful werken”. Een reeks van 7 modules (5+2 modules gratis), waarin deelnemers de principes van mindfulness kunnen ontdekken en ze leren toepassen in de eigen werkomgeving.

Interesse voor een aanbod op maat? Neem contact met ons op via info@tryangle.be

E-learning mindful werken