NL - FR - EN
Graag een offerte?

Workshop “Team Geluk” met gelukscoach

Je werkt in een team en je wil daarin nog meer de positieve krachten van elk teamlid kansen geven én daarenboven het groepsgevoel versterken? Dat kan!

Met ‘Team Geluk’ ga je samen aan de slag door elkaars positieve krachten te herkennen, te benoemen en verder te laten groeien. Een speciaal opgeleide coach komt het spel graag begeleiden in jouw organisatie. Deze teamgame is uitermate geschikt om de verbinding te onderstrepen in bestaande teams, nieuwe teams en teams met een nieuwe teamleader.

De 3u durende workshop (inclusief pauze) is gebaseerd op het spel ‘Team Geluk‘ van geluksambassadeur Leo BormansHet is ontspannend en leuk en leidt effectief naar meer teamgevoel én gerichte acties van elk teamlid. ​

Wat mag je verwachten?

Verloop van de workshop 

We starten met een korte introductie en dan gaan de teams zelf aan de slag. In elk team is er een gespreksleider die vooraf een korte uitleg door de gelukscoach krijgt. Tijdens het proces stuurt de coach bij, begeleidt deze de activiteit en rondt samen met de gespreksleiders af. Éen gelukscoach kan maximaal 5 teams van 4 à 8 personen begeleiden.

Moet ik als organisator iets speciaals voorzien?
De workshop kan plaatsvinden in eender welke ruimte met voldoende stoelen en tafels, zolang de teams elkaar niet storen. Per team van 4 à 8 personen is er één speldoos nodig. Hiervoor zorgt Tryangle wanneer je de workshop boekt. Verder zijn er geen extra materialen nodig.

Kan ik de workshop ook zelf opnieuw organiseren?
Ja, wanneer je deze workshop boekt, ontvang je per team een eigen exemplaar van het spel ‘Team Geluk’. Wanneer je je in de regels verdiept kan je op een later tijdstip de workshop zelf opnieuw organiseren. Voor professionele en diepgaande begeleiding kan je natuurlijk altijd bij een gecertificeerde Gelukscoach terecht, maar met de opgedane ervaring kan je zelf zeker opnieuw een leuke team-ervaring genereren.

Wie is de coach?
De gelukscoach is een ervaren begeleider van groepsprocessen met een specialisatie in kwalititeitsverbetering. Griet Deca kreeg hiervoor een specifieke opleiding door Leo Bormans en wordt ook door hem opgevolgd en getraind.

Één gelukscoach begeleidt typisch maximaal 40 personen in verschillende kleinere teams. Een team bestaat idealiter uit 6 personen die elkaar kennen en in praktijk met elkaar samenwerken. Bij groepen van meer dan 40 personen kan je ervoor kiezen om de groepen op te splitsen in 2 dagdelen: een sessie in de voormiddag en een sessie in de namiddag.

Wat volgt er na de workshop? 
Ideaal is als de workshop geen ‘one shot’ is, maar gekaderd wordt in een brede aanpak van een gezamenlijke, hoopvolle en positieve aanpak met het accent op het welzijn van de betrokkenen. Eventueel is er enkele weken later ook een opvolgsessie mogelijk. Ook hierbij zal de coach je als organisator begeleiden. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden die Tryangle op maat van de organisatie kan aanbieden.