NL - FR - EN
Graag een offerte?

Keynotes

Leadership, Corporate Well-Being, Happiness at Work,...

Inspireer je team, organisatie of gemeenschap met een keynote die het publiek op het puntje van z’n stoel zet.
Graag een smaakmaker? Ontdek dan de 5 minuten durende Engelstalige keynote van Griet Deca op DisruptHR Belgium "How to screw up happiness at work" uit november 2019.

Griet Deca at DisruptHR Belgium

De onderwerpen van onze keynotes zijn veelzijdig en onze stijl is alles behalve klassiek te noemen. Griet Deca is een energieke keynote speaker die zowel confronteert en enthousiasmeert met de nodige humor en onvergetelijke oneliners.

Als authentieke storyteller baseert ze haar verhaal op wetenschappelijke inzichten en 20 jaar praktijkervaring binnen het bedrijfsleven. Als Chief Happiness dompelde ze zich onder in het thema stress en burn-out en maakte het haar missie om van werkgeluk (en alle bijhorende componenten) de normaalste zaak van de wereld te maken. 

Ontdek hieronder waarover Griet Deca zoal spreekt:

Well-being at work: mythe of realiteit?

Met een heuse burn-out epidemie op de werkvloer, hebben veel bedrijven het moeilijk in de snel veranderende maatschappij. Er wordt alsmaar meer gevraagd op minder tijd en zo ervaart de plichtsgetrouwe mens een spanning tussen de eisen van de job en het eigen welzijn. Bestaat er zoiets als een aanpak die de mens centraal zet in het bedrijfsleven? Of moeten medewerkers daar hun eigen verantwoordelijkheid in opnemen? Is welzijn op het werk een mythe of een realiteit?

 

Graag meer uitleg? Contacteer ons!

Van een bedrijfscultuur vol zagen naar #koffiezonderklagen

“Werken?! Ik word daar zo moe van! Trouwens, mijn werkgever is alleen maar uit op geld en trekt zich van zijn werkvolk niets aan. En mijn collega’s komen ook alleen maar naar de bureau om de gazet te lezen. Aftellen tot aan mijn pensioen ja!” Daar is Chief Happiness Griet Deca het absoluut niet mee eens.

Tijd voor een kopje #koffiezonderklagen! Na een wetenschappelijke definitie van werkgeluk neemt Griet je graag mee naar de realiteit op de werkvloer. Daar vinden we heel wat happiness killers die bedrijven vaak in de praktijk omzetten zonder het te beseffen. Jammer! Zeker als je weet dat werkgeluk een stevige ROI met zich meebrengt voor zowel de medewerker, de leidinggevende als de organisatie.

Werken aan werkgeluk: why, how & what?

Het lijkt je misschien onvoorstelbaar en toch is het waar: ook in jouw organisatie kan je werken aan werkgeluk! En dit op zowel individueel niveau, teamlevel als op vlak van de organisatie.

Kom ontdekken hoe je dat kan aanpakken tijdens deze inspirerende keynote die je aanzet tot denken en uitnodigt tot doen. Verzeker je van een verzameling tips, tricks en onmiddellijk toepasbare technieken om ook binnen jouw organisatie werk te maken van werkgeluk.

Spreekt dit topic jou aan? Boek dan jouw keynote!

Van welvaart naar werkgeluk: het verhaal van een culturele evolutie door de ogen van een Chief Happiness Officer

Onder druk van de queeste naar welvaart en de ethos van hard werken, werden overwerkte mensen massaal ziek. Er ontstond een gezond besef dat het zo niet verder kon en er kwam steeds meer aandacht voor welzijn. Welzijn op het werk werd opgenomen in de wetgeving en bij bedrijven werd geschreven aan een welzijnsbeleid. Om welzijn uit de taboesfeer te halen, is er iets meer nodig. Momenteel zitten we op het kantelpunt van welzijn naar werkgeluk, een bijzondere transformatie die logisch voortvloeit uit wat voorafging.

Griet Deca neemt je op sleeptouw door een boeiende wereld in volle verandering op basis van de kennis en inzichten uit haar bijna twintigjarige carrière als bedrijfstrainer. Ze biedt handvaten voor houvast op de cakewalk van feiten, anekdotes en theorieën zodat de huidige (onder)stromen die gezondheid op de werkvloer met zich mee zouden kunnen brengen alle kans op slagen krijgen.

Happy Pack Leader

The Happy Pack Leader

The Happy Pack of the Happy Leader? Beide komen aan bod in deze keynote die de link tussen leadership en de hondensport agility gebruikt als uitgangspunt.

Wat kan je als leidinggevende leren van de honden wereld en meer specifiek van werken met honden? Hoe kan je er als leider voor zorgen dat je team productief en gelukkig is (en blijft)? Ontdek hoe je als Happy Pack Leader je team in beweging brengt op zo’n manier dat jullie topresultaten behalen en graag en goed samenwerken.

 

Daar wil ik meer over horen!

Tryangle werkt samen met bedrijven aan het welzijn en werkgeluk van werknemers. We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme.

We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgeluk activiteiten niet alleen met behulp van keynotes, maar ook met oplossingen op maat zoals workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars,…