NL - FR - EN
Graag een offerte?

Partners

partners

Partnerships en samenwerkingen

Tryangle maakt deel uit van een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die elk op een creatieve manier bouwen aan werkgeluk. We zijn erg enthousiast om zowel in België als op internationaal vlak heel wat te zien bewegen wat welzijn op het werk en werkgeluk betreft!

Door de handen in elkaar te slaan kunnen we met een grotere slagkracht en gebundelde creativiteit steeds meer ondernemingen in België overtuigen van het belang en de return van de uiteenlopende componenten van werkgeluk.

Gloria

Wij zijn samen al sinds meer dan 20 jaar aan de slag als coach. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen met het identificeren en bereiken van hun persoonlijke doelen door het hoofd te bieden aan problemen die hen zorgen, angst of stress bezorgen. Wij zijn bijzonder trots op de progressie en het succes van onze klanten en kijken ernaar uit om ook jou te kunnen helpen.

Particuliere klanten die nood hebben aan loopbaanbegeleiding of coaching verwijst Tryangle graag door naar Gloria.

Meer weten?

Annelies minimaliseert

Rust in je hoofd is een belangrijk doel voor veel mensen. Iedereen heeft al genoeg bezigheden – al dan niet professioneel – en te weinig tijd om te besteden aan écht belangrijke zaken.

Die rust wil minimaliseercoach Annelies je zelf laten ontdekken door het aanbieden van trajecten in opruimen, organiseren en minimaliseren op alle vlakken van je leven.

Het is een methode die ontstaan is vanuit de overtuiging dat rust in je omgeving, in je administratie, in je tijdsbesteding, in je leven eveneens mentale rust in je hoofd biedt.

Meer weten?
Annelies Minimaliseert
Digital Detox Academy

Digital Detox Academy

De laptop, tablet en/of smartphone is niet meer weg te denken in ons leven. Ons mentaal welzijn staat onder druk door digitalisering, moderne communicatiesystemen, hyperconnectiviteit, en 24/24 bereikbaar zijn.

Het gevolg? Medewerkers verliezen focus, verliezen hun weg in het kluwen van communicatiemogelijkheden, raken opgebrand of zien hun veerkracht ondermijnd worden.

Dringend tijd om digitaal welzijn te ondersteunen op de werkvloer.  Van digitale stress naar digitale efficiëntie! De Digital Detox Academy van Christine Wittoeck helpt je op een productieve en aangename manier omgaan met digitale communicatiemiddelen. Start vandaag nog, neem actie en begeleid jouw medewerkers naar digitaal comfort.

Meer weten?

HIP Consult

Geluk is een enorm krachtig instrument. Het doet mensen zweven, het verzet bergen. Een gelukkige medewerker smijt zich volledig, staat open en is goud waard. Een ongelukkige medewerker loopt verloren, werkt altijd in een grijze wolk en is vaak weinig productief.

Met HIP-Consult willen Françoise en Frank handgrepen geven aan zowel de medewerker als aan de werkgever, om zo gericht en gestructureerd mogelijk de optimalisatie van de samenwerking meer body te geven.

Werkgeluk is dan ook een boeiende materie waar HIP-Consult graag en met veel empathie haar schouders wil onderzetten, onder meer onder de vorm van het grootschalig representatief online onderzoek rond werkgeluk bij Belgische werknemers.

Meer weten?
HIP Consult
Sparkling Voice

Sparklin’ Voice

Sparklin’ voice verhoogt de impact van ondernemende professionals vanuit een bewust stemgebruik naar meer leiderschap en verbinding.

Hoe meer bewustzijn rond je stem en het spreken, hoe meer impact je kan maken. De stem is vaak de “missing link” bij het publiek spreken en/of het ontwikkelen van leiderschap.

Katrien van Geystelen coacht ondernemers , managers en leidinggevenden bij het versterken van hun stem.

Meer weten?

Woohoo Unlimited

Woohoo Unlimited is een netwerk van internationale experts op vlak van werkgeluk. Met keynotes, workshops en management training bieden ze Chief Happiness Officers over de hele wereld inzichten en tools voor het creëren van happy workplaces.

Ze vormen samen met organisaties van over de hele wereld een imposant netwerk om nog meer werkgeluk te verspreiden. Ook Tryangle maakt deel uit van dit netwerk :-). Ze staan intussen bekend voor hun Internationale CHO Academy en expertise.

Meer weten?